Челси се интересува от младия треньор на РБ Лайпциг

NetNews

Германският специалист Юлиан Нагелсман е сред вариантите за нов мениджър на Челси, пише "Билд". 33-годишният Нагелсман в момента води РБ Лайпциг, с който достигна до полуфиналите на Шампионската лига и взе бронза в Бундеслигата през миналия сезон, а в момента отново е втори на две точки от лидера Байерн (Мюнхен).

Ръководството на лондончани започва да обмисля алтернативи на настоящия наставник Франк Лампард, заради резултатите на отбора напоследък. Челси заема деветото място в класирането в момента и е на цели 10 от временния лидер Манчестър Юнайтед, след като допусна четири загуби в последните си шест мача във Висшата лига. Това определено не се нрави на ръководните фактори при "сините", особено след като през лятото бяха похарчени около 250 милиона паунда за трансфери.

В списъка от потенциални кандидати са още Томас Тухел, който наскоро бе освободен от ПСЖ, Масимилиано Алегри, който е без работа вечер втора година, Брендън Роджърс, който е начело на Лестър и Ралф Хазенхютъл, водещ в момента Саутхамптън.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов благодари на Европейската комисия за ваксините

"Благодаря на Европейската комисия и Урсула фон дер Лайен за отличната организация по доставките на ваксините", написа министър-председателят Бойко Борисов в профила си във Facebook. "Това само показа колко силен е EС, когато всички сме единни. В България имунизационната кампания върви с добри темпове, над 16 000 са ваксинираните. Като […]