Челси се препъна срещу Саутхямптън

NetNews

Саутхямптън и Челси завършиха при 1:1 в среща от 25-ия кръг на английската Висша лига. Домакините поведоха в резултата в 33-ата минута с гол на Минамино, а Челси възстанови равенството след дузпа, изпълнена точно от Мейсън Маунт.

Четвърт час след изравнителния гол домакините можеха отново да водят в резултата, но ударът с глава на Яник Вестергаард срещна напречната греда.

Равенството попречи на Челси да се доближи още до преследвачите на лидера Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед и Лестър, и "сините" останаха на три точки и мач повече зад двата тима. Освен това лондончани могат да бъдат задминати от Уест Хям и Ливърпул, които играят съответно в неделя и по-късно днес.

Саутхямптън пък е на 13-о място на 11 точки от изпадащите и на 12 от зона Европа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Близки на загиналото от токов удар момче се събраха пред Министерски съвет

Близки на загиналото от токов удар 16-годишно момче се събраха на протест пред Министерския съвет и Народното събрание, с искане институциите да открият всички виновници, и те да понесат своите наказания. Майката на починалото момче поиска справедливост от държавата, за да се предотврати нов трагичен случай. „Утре може да стане […]