Черно море завоюва сигурни медали след разгром при U19

NetNews

Черно море записа разгром в Елитната група до 19 години. „Моряците“ U19, водени от Мартин Христов, разпиляха у дома Верея със 7:0. По два гола за варненци реализираха Марин Петков и Тони Иванов, а по един добавиха Павел Труфев и Николай Трифонов, а едно от попаденията падна след автогол.

Така Черно море дели първите две места в класирането със Славия с равен актив от точки, но „белите“ са с по-добри показатели. Трети е ЦСКА на 8 точки от „моряците“, което означава че футболистите на Марто Христов ще завършат шампионата минимум със сребърни медали.

До края на първенството Черно море има две поредни гостувания. В понеделник варненци се изправят срещу ЦСКА 1948 в София в отложен мач от 27-ия кръг, а в следващата събота срещат Левски отново в столицата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пияна ли е Михаела Маринова на тези СНИМКИ?

Певицата Михаела Маринова изглежда преживява добре раздялата с футболиста Александър Дюлгеров. Те все още не са коментирали дали наистина са приключили отношенията си, но пък никъде не се показват заедно, пише Шоу Блиц. А поп певицата го е ударила на живот и разврат, съдим по нейни снимки, които определено ни […]