Човек на Любо Пенев създава проблеми на ЦСКА заради пари

NetNews

Един от асистентите на Любослав Пенев в ЦСКА – кондиционният треньор Пабло Караско, е поредният, който създава проблеми на клуба заради пари. Испанецът очаква няколко заплати от "червените", полагащи му се по договор, пише БЛИЦ.

Кондиционният специалист беше изгонен от "Армията" след многото контузии на футболисти, които караше да тренират, вдигайки щанги. Преди това той беше част от екипа на Любо Пенев и в Царско село.

Заради неполучените пари Караско също смятал да съди ЦСКА.

Същият ход вече предприеха Любо Пенев и Бруно Акрапович. Вторият дори потвърди, че е дал "армейците" на ФИФА заради неплатено финансово обезщетение след преждевременното му освобождаване.

Припомняме, че вчера Спортно-техническата комисия на БФС съобщи, че е прекратила без предизвестия договора на един от асистентите на Пенев – Йордан Йорданов-Жан, заради неплатени месечни възнаграждения.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Чисто нов път за 3 милиона лева се напука веднага във Врачанско

Чисто нов път във Врачанско се напука и предизвика обществено недоволство. Може ли почвата, а не некачествено строителство да е виновникът, коментира bTV. Цепнатините набраздили асфалта на обновеното за три милиона трасе до село Чирен почти веднага след пускането а трафика. „Той се е напукал, и ги гледам преди десетина-петнайсет […]