Чудотворна напитка топи мазнините, докато спим

NetNews

Всички можем да се съгласим с това, че строгите диети са мъчителни. Пък и кой иска да спазва дълги режими на хранене. Хора сме все пак и повечето от нас си падат по малките удоволствия в живота, част от които е храната, пише Az-jenata.bg.

Излишните килограми обаче задължително трябва да бъдат свалени, защото застрашават здравето ни. Как да стане това по лесен и здравословен начин? Вече можете да се отървете от наднорменото тегло с помощта на една вълшебна напитка, която действа през нощта.

Напитката, която помага да се сбогуваме с излишното тегло, докато спим, намалява глада като едновременно с това ускорява метаболизма. Това допринася за по-бързото и лесно топене на мазнините без ужасни диети. Това ви улеснява още повече, защото не се налага да се тормозите излишно с усилени тренировки. Не е и нужно да гладувате. Все пак ви съветваме да се храните с качествена, богата на хранителни вещества, храна, а не с боклуци и бърза храна.

За приготвяне на една чаша вълшебна напитка е необходимо:

Един лимон
1 връзка магданоз
2 лъжички канела
2 супени лъжици ябълков оцет
1 чаена лъжичка мед или пресен настърган джинджифил
стръкчета мента

Изстискайте сока на лимона. Смесете всички съставки заедно в блендер. Получава се доста свежа и наситена с аромати напитка. Пийте по една чаша всяка вечер преди лягане. Резултатите се забелязват още след втората седмица.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Руските и беларусите тенисисти може да не играят и на "Ролан Гарос"

Политическата ситуация и войната в Украйна влияе сериозно и върху спортния свят. В момента има сериозен натиск върху тенис турнирите в Европа да отменят участието на спортисти от Русия и Беларус. Според информирани източници „Ролан Гарос“ също получава подобни предложения. Друг турнир от Големия шлем – „Уимбълдън“, вече забрани участието […]