Чудо в Англия! Фенове на Манчестър Юнайтед нахлуха на терена преди мача с Ливърпул

NetNews

Фенове на Манчестър Юнайтед нахлуха на терена на стадион „Олд Трафорд“ в знак на протест срещу собствениците на клуба от семейство Глейзър. Това се случва няколко часа преди дербито на 34-ия кръг от английската Висша лига срещу Ливърпул.

Привържениците се събраха и пред хотел "Lowry", където футболистите на „червените дяволи“ са отседнали преди мача, където се очакваше да се съберат около 10 000 фена.

Предварително се знаеше, че ще има протести срещу собствениците от фамилия Глейзър и градските власти и клубът бяха нащрек, но като масовост и създало се напрежение, привържениците изненадаха органите на реда.

Много от тях все още са ядосани на ръководството заради участието им в провалилата се Европейската Суперлига. Запалянковците запалиха факли и димки, а също така опънаха и транспаранти срещу ръководството.

Засега се знае, че противоепидемичните мерки не са нарушени, тъй като хулиганите не са стигнали до съблекалните. Така засега протоколът, касаещ Covid-19 не е престъпен, което е добрата новина в полза на провеждането на дербито.

Манчестър Юнайтед приема Ливърпул от 18:30 часа българско време по-късно днес. Ако Ливърпул победи Юнайтед, то Манчестър Сити ще е новият шампион на Англия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Война! 33 000 киргизстанци са евакуирани от границата с Таджикистан

Над 30 хил. граждани на Киргизстан бяха евакуирани от зоната на въоръжения конфликт по границата с Таджикистан, съобщи ТАСС. Това съобщи в неделя на брифинг в Бишкек зам.-министърът на здравеопазването и социалното развитие на републиката Олиза Солтонбекова. "Бяха евакуирани общо 33 388 души", каза тя. По думите ѝ 19,2 хил. […]