Щракнаха първия „джип“ на Ferrari (ВИДЕО)

NetNews

Ferrari е един от малкото автомобилни производители който не предлага на своите клиенти SUV под някаква форма или пък никога не е предлагал. Въпреки природата си на бранд, който до момента е произвеждал главно суперавтомобили с две врати, то от компанията планират още догодина първият им „джип“ да стане реалност.

Както вече знаем, Ferrari Purosangue трябва да дебютира през 2022 година, макар още да няма потвърждение за точна дата или дори месец. Изглежда, че от Ferrari все още тестват модела без да показват неговите форми, като използват модифицирано Maserati Levante за целта.

Очаква се двата модела да споделят множество възли и агрегати, разбира се с по-спортно ориентирани настройки за Ferrari-то. Това което можем да видим от кадрите е че единият от тестовите автомобили разполага с малка вратичка на шофьорския калник, което предполага наличието на порт за зареждане.

Най-вероятно тестваният екземпляр е оборудван с хибридна технология, което не е изненадващ ход, взимайки под внимание, че моделът ще започне да се продава през 2023 година и затягащите се мерки свързани с околната среда в Европейския съюз.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Иво Ивков: Няма да ви лъжа - лицензът на Левски виси постоянно

Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков призна, че лицензът на клуба „виси непрекъснато” заради огромните задължения, натрупани през годините към играчи и треньори. „Непрекъснато виси лицензът. Няма да ви лъжа. Ние сме в неизгодна ситуация, но имаме поглед как да се промени това и трябва да вярваме, че ще […]