Юлиан Ангелов: Връщат Ердоган на бял кон в българската политика

NetNews

Сред възрастните хора има голямо притеснение, че трябва да гласуват с машини. Това със сигурност ще намали избирателната активност и ще помогне на определени партии. Тези партии явно затова гласуваха за машинното гласуване, за да имат повече проценти, каза в предаването "Още от деня" по БНТ Юлиан Ангелов, водач на листата на "Българските патриоти" в 25 МИР, София.

В нито една нормална демократична държава няма изцяло машинно гласуване. Там се дава възможност на хората да гласуват по различен начин, а тук новите партии отнеха това право на хората. Още по-лошото е, че Централната избирателна комисия не иска да се броят изрезките от машините с резултатите от машините. Това трябва да бъде направено, за да се види дали съвпадат данните от машините и тези от изрезките. Няма гаранции, че изборите ще бъдат честни, защото видяхме как машините дефектираха на предишните избори, заяви Ангелов.

В Турция само в половината секции ще има машинно гласуване. Това е дискриминация. Очакваме 100 000 -15000 гласа, които да отидат при една партия – ДПС, посочи той.

По думите му, тъй като Ердоган държи цялата власт в Турция, той ще повлияе в значителна степен на гласуването на българските граждани в Турция, а чрез промените в Изборния кодекс, според които се разкриват повече секции в чужбина, това ще има отражение и в България.

Всички знаем, че по този начин Ердоган ще се върне в българската политика на бял кон. Да видим кои партии направиха това – партията на Слави Трифонов, ДПС, Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!". Тези хора промениха Изборния кодекс и дадоха възможност на Ердоган да се върне в българската политика на бял кон. Тези партии са в задкулсиието, те направиха предателство към българския национален интерес, подчерта Ангелов.

След изборите бихме подкрепили всяка една правилна политика, както сме го правили и преди. Българските партии и техните лидери трябва да си преглътнат егото и да работят за българския интерес. Но без ДПС, защото те обслужват чужди интереси, каза още кандидатът за депутат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Големите компании са извън контрол

Големите компании са извън контрол. Това обяви предходният американски държавен глава Донлад Тръмп, цитиран от FOX News. Днес Тръмп обяви, че ще съди големи социални платформи. Това ще стане в съда във Флорида. Искът е заведен и срещу техните директори. Това са Марк Зукърбърг и Джак Дорси. Той обяви, че […]