Ямболлийка предизвиква катастрофа в Сунгурларе, три жени са пострадали

NetNews

Вчера, 1 септември, около 9.40 сутринта, 59-годишна жена от Ямбол предизвиква катастрофа в Сунгурларе. Управлявалата автомобил „Пежо 206” не спира на знак „СТОП” и се удря в друг автомобил, който е бил с предимство.

Сблъсък е станал в района на кръстовището между ул. „Грозьо Георгиев” и пътя за с. Вълчин. Удареният автомобил е „Опел Тигра” с бургаска регистрация, управляван от 20 годишна жена от с. Климаш.

Три са пострадалите при пътния инцидент. Ямболийката е получила контузия в областта на гръдния кош и е прегледана от екип на «Спешна помощ» – Сунгурларе. Водачката обаче е отказала транспортиране до УМБАЛ – Бургас.

В ударения автомобил също има две пострадали – и шофиралата има наранявания в областта на гърдите, а пътувала с нея 51 годишна жена е с контузия в областта на шията. На тях също е оказана първа помощ на място от екип на Спешна помощ, но и пострадалите са отказали да бъдат настанени в болница.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жена загина, две деца са ранени при тежка катастрофа край Шипка

38-годишна жена загина при тежка катастрофа край Шипка. Пострадали са още две деца, съобщава NOVA. Те са пътували в лек автомобил, който не е спрял на знак "стоп", вследствие, на което ги удря джип. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина