Янев: Партиите имат още време за разговори

NetNews

Нека да не коментираме хипотези, които ще се решават в следващите седмици, ако в сряда проектокабинетът не мине. Партиите, които го предлагат имат време разговори. Това коментира от Варна служебният премиер Стефан Янев на въпрос има ли готовност служебният кабинет да се превърне в редовен. Призова тези хипотези да се коментират едва след седмицата, ако било въобще нужно.

Той коментира и ситуацията с коронавируса у нас.

"По отношение на мерките и всичко, което се прави, да го оставим на здравното министерство и тези, които управляват този процес. Процесите по тяхната специфика трябва да се управляват от специалисти. В един момент експертите ще кажат към какви стъпки трябва да се върви. Моят призив е да проявят гъвкавост и да не пречат на бизнеса и в същото време да са с грижа за здравето на хората", заяви той.

Янев бе във Варна, за да поздрави днес курсантите от випуск 2021 на Висшето военноморско училище „Никола Вапцаров“, които на официална церемония на Морска гара-Варна, ще получат дипломите си, както и лейтенантските си пагони.

Курсантите тази година са 17. Първенец на випуска е Васил Марков от Шумен, който е и първенец на специалността „Корабни машини и механизми за Военно-морските сили“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

100% повече български туристи по Черноморието

Това, че успяхме да възвърнем жизнеспособността на сектора, е много добре, коментира служебният министър на туризма Стела Балтова. По неокончателни данни за периода май-юли у нас е имало 2,2 милиона туристи. Най-висок е ръстът на чуждестранните туристи. Българските туристи са близо 100% повече спрямо миналата година. Близо 1,5 милиона са […]