Ясен Петров: Дадохме всичко от себе си, сбихме се

NetNews

Националният селекционер, Ясен Петров, сподели задоволството си от мъжеството, което България показа срещу Италия, въпреки поражението с 0:2 срещу "адзурите". Петров подчерта, че е можело да има дузпа и за българския отбор, но трябва да приемем решението на съдията.

„Мисля, че дадохме всичко от себе си срещу един много добър отбор. Ние се сбихме на терена, искахме резултата. Имаше някои спорни моменти, в които можеше да вкараме, но харесах факта, че видях мъже на терена“, започна специалистът.

„Голът дойде в лош момент, точно преди почивката. Това е футболът обаче, реферът е решил така. Мисля, че и ние можеше да получим дузпа, но ние сме длъжни да приемем решенията на съдията“.

„Имахме цел да освежим отбора в атака. Гълъбинов спечели над дузина единоборства, а Спас да се придвижи около него и да тормози Италия с бързината си. Не успяхме обаче да се възползваме от шансовете“, завърши Петров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо на мъжете им харесва „чудото“, наричано анален секс?

Желанието за анален секс от страна на мъжете изобщо не бива да бъде приемано като израз на неуважение и оскърбително отношение към жената, а по-скоро е израз на много дълбоко доверие към любимата му, пише dnesplus.bg. Сухата статистика твърди, че една от всеки три двойки включва в сексуалното си „меню“ […]