Ясен Петров: Не си спомням от колко време не сме вкарвали четири гола

NetNews

Селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров остана доволен от победата на "трикольорите" над Грузия с 4:1 в контролна среща.

"Доволен съм от предстaвянето. Девет нови в стартовия състав, които бяха на изключително ниво. Искам да ги похваля. Не си спомням от колко време не сме вкарвали четири гола. Допуснахме един, но няма да коментирам съдията, защото получих жълт картон.

Нека да сме затруднени с избора за състав, това е най-сладкото. Правим ротации в сгъстен цикъл и дай Боже да сме затруднени. Обикновено българинът казва, че сме играли срещу слаб отбор. Слаби отбори няма, съперникът също изигра добър мач.

Не ми беше приятно, че ни отбелязаха гол, но трябва да отдадем дължимото на нашите играчи. Общо взето се чувстваме комфортно с четирима в защита. Вече три мача играем по същия начин. Винаги слагаме по някоя хитринка. Важното е да има добро настроение", каза Петров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаха серийния крадец във Варна

Полицията във Варна арестува мъжа, издирван за серия от взломни кражби на магазини и заведения. Той беше обявен и за общодържавно издирване, съобщи бТВ. 33-годишният крадец, известен като Жоро Бенката, е задържан рано тази сутрин при акция на органите на реда. Срещу него има образувани общо 7 досъдебни производства. През […]