10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

NetNews

Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолози подредиха десетката на най-разпространените сексуални фантазии на силния пол:

Секс с няколко жени

Колко изненадващо, нали! И макар че изпълнението му в реалния живот да не е толкова впечатляващо, във въображението на мъжа, заема първото място в класацията от край време.

Поемане на контрола от страна на жената

Тази мъжка фантазия включва всичко: от събуждането с фелацио до връзване и изнасилване. Ако си мислите, че само жените фантазират за изнасилване, помислете пак!

Воайорство

Мъжете обичат да гледат мастурбираща жена или двойка, която прави секс. Това не е никак странно. При наличието на такъв свободен достъп до порно, някак дори звучи логично.

Ново нестандартно място

Много мъже се възбуждат от идеята да пренесат сексуалните си преживявания на ново място. Това може да е върху капака на колата или навън. Немалко представители на силния пол изпитват неудържимо влечение към трениращи потни жени, облечени в клинчета и спортни бюстиета. А къде могат да ги намерят? В парка и фитнеса, разбира се!

Еротични костюми

Тук нещата стават безкрайно разнообразни. Като се започне от стандартните униформи на ученичка, медицинска сестра и учителка, някои мъже стигат до цели латексови костюми, кожени облекла и маски. А защо да не се добави и наустник, по-известен като гагбол!

„Специалният” секс

Има ли смисъл да споменаваме какво включва това? Разбира се, фелацио и анален секс.

Орално обладаване

Много мъже фантазират как използват езика си, за да проникнат в партньорката си. Визията и усещането за нейното удоволствие са много вдъхновяващи за силния пол.

Преотстъпването

Идеята още един или друг мъж да обладава партньорката е свързана до една степен с унижаването ѝ и с доминацията над нея, а от друга – просто с визуализацията на удоволствието ѝ.

Под наблюдение

Много представители на мъжкия пол имат фантазии за това, как ги наблюдават, докато правят секс. От една страна е фактът, че са обект на воайор, а от друга, че имат възможност да демонстрират сексуалните си умения, докато някой е вперил поглед в тях.

Разликата в годините

Според доминантността на мъжа тази фантазия варира. Някои по-възрастни мъже си фантазират за 20 годишни момичета. Не са редки и случаите на господа прехвърлили 50-те, бленуващи за девственици.

Но има и такива, особено при по-младите, които фантазират за жени с 15 и повече години по-възрастни.

Както се казва, необятен е светът на фантазиите!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Феновете на Евертън към Бенитес: Знаем къде живееш, не подписвай!

Английският футболен клуб Евертън и испанският треньор Рафаел Бенитес са постигнали споразумение за тригодишен договор и той ще бъде подписан в следващите часове, съобщават медиите на Острова. Евертън е в търсене на петия си мениджър за последните пет години, след като Карло Анчелоти, който изведе отбора до десето място през […]