100 млн. от актуализацията отиват за зимно почистване

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Правителството одобри допълнителни разходи от 100 млн. лв. по бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за 2021 г., които се осигуриха с актуализацията на държавния бюджет, приета от 46-то Народно събрание.

Средствата ще се използват за изплащане на дейности по подготовка за зимно поддържане и дейности по зимно поддържане на републиканските пътища.

Допълнителният финансов ресурс е осигурен по централния бюджет за 2021 г. за допълващи и компенсиращи мерки във връзка с COVID-19 и други с приетите изменения и допълнения на Закона за държавния бюджет на Република България за 2021 г.

С друго правителствено решение се одобряват вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерския съвет за 2021 г. Промените са в рамките на утвърдените разходи по бюджета на МС за настоящата година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Балкан Белоградчик: Ще съдим БФС, за дето не ни допуснаха на Конгреса

Председателят на Общинския съвет в Белоградчик – Боян Минков, обяви, че ще стартира дело срещу Българския футболен съюз, относно казуса с недопуснатия делегат на ФК Балкан Белоградчик на извънредния Конгрес за избор на ново ръководството на Съюза. „Излъчихме делегат, но след това той се карантинира заради заболял в семейството му […]