100 кила стана уличен музикант (СНИМКА+ВИДЕО)

NetNews

Рапърът 100 Кила изненада минувачите в центъра на морската ни столица с безплатно шоу. Въпреки статуса си на звезда и хилядите си фенове, той пя и свири на китара на улицата. Музикантът се вдъхнови да направи нещо различно, вдигащо адреналина, предизвикан от международната модна платформа. „Първият ми уличен концерт мина с голям успех, защото имам смелост!", заяви Килата и не пропусна да снима необичайната си изява, пише Флагман.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila)

Видеото от мини-концерта му под мотото "Имаш смелост" предизвика фурор в Инстаграм. Освен 100 кила, други известни личности и инфлуенсъри също снимаха забавни клипове с думите „Имаш мотивация", „Имаш адреналин", „Имаш съучастник" или „Имаш вкус", вдъхновени от популярната реклама.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila)

Под мотото „Имаш успех" тв водещата Елизабет Методиева показа своята приказна история – на обикновено момиче, което за една нощ се превръща в Кралица на красотата и носителка на титлата Miss Top of the World на конкурс в Ню Делхи, Индия. Една от малкото жени дрифт пилоти в България – 20-годишната Кристалина Стефанова, пък демонстрира какво е да „Имаш адреналин” като застана пред камерата в противоположни роли – на хладнокръвна любителка на високите скорости и на горещо секси момиче.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ??????????? | ????? ???? (@bgdriftgirl)

Двама креативни партньори – Радостина Дочева, единствената българка, мениджър на световни имена в електронната музика и стилистът Гроздан Михайлов, създадоха забавно видео със слоган „Имаш съучастник". А модният инфлуенсър Виктория Петрова и приятелите ѝ, облечени по последен писък на модата, ядоха банички в клип с мотото „Имаш вкус".

Популярните лица вдъхновиха своите последователи също да създадат снимка или видео до 7 март, с които да покажат специалните си умения или забавната страна на живота си. Най-впечатляващите клипове имат шанс да станат част от следващия провокативен спот на модната платформа, който ще събере най-добрите кадри от 7 държави.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лапорта: Ако аз не спечеля президентските избори в Барса, Меси няма да остане!

Лионел Меси няма да остане в Барселона, ако Жоан Лапорта не спечели президентските избори в Барселона. Такова твърдение изказа бившият президент, който е и един от фаворитите за вота в неделя, по време на днешния диспут с другите двама кандидати – Виктор Фонт и Тони Фрейша. Лапорта обвини първия, че […]