12 убийци на ерекцията

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Често пъти мислите и очакванията на мъжете и жените се разминават. Жените може и да си мислим, че знаем какво харесват мъжете, но това невинаги е така. Представителите на силния пол може и да се захласват по холивудски актриси, изглеждащи зашеметяващо, може да се зазяпват в напудрените мацки от списанията, но в живота истината е друга, пише trafficnews.bg. Съществуват някои жестове или сигнали, които не само че не възбуждат мъжа, а дори понижават либидото му. Ето някои от тях! Ако се научите да ги преодолявате, може дори да ги превърнете в трикове за ефективно възбуждане. Носенето на много грим е пагубно за либидото на мъжа.

В действителност мъжете не са удовлетворени от жени, непрекъснато борещи се за вниманието им. Прекаленият грим, секси дрехите и непрестанното оглеждане в огледалото ги отблъскват. Почти сигурни сме, че всички мъже предпочитат жените с дискретен и момичешки свеж грим. Преувеличаването с черешовите устни тип Мерилин Монро, следите от размазан фон дьо тен, опушените сенки около очите – цялата тази тежест на вечерния грим е непосилна за мъжкото око. Колкото по-малко грим носите, толкова по-добре. Иначе мъжете започват да се чудят кой се крие там отдолу под всичката тази стабилна фасада!

Неподходящо нощно облекло.

Ако имате за цел да прелъстите партньора си е добре да положите малко усилия за визията си. Като нямаме предвид да прекарате около час в гримиране (това вече го обсъдихме) или да изхарчите стотици левове из секс шоповете. Но ако се появите с раздърпана стара пижама, загащена до брадичката, а косата ви изглежда сякаш сте преживели урагана Катрина, едва ли ще подействате особено еротично на мъжа до вас. Ако не разполагате с дантелено бельо, просто вземете душ, срешете косата си и останете гола. Сексът по график може съвсем да убие желанието у мъжа.

Ако долови дори най-малък намек за предвидимост на това какво ще последва, мъжът е склонен да си пусне телевизора и да предпочете футболния мач пред вас. Не става дума за еротични намеци по телефона за това какво бельо сте облекли и как нямате търпение да дойде да ви го съблече. Става дума за изречения от типа на : „Като свърша при фризьорката съм изцяло твоя“ или „Само да си взема душ след джогинга!“. Докато планувате кога да правите секс, мигът се оказва отлетял.

Угасването на светлините

За жените може и да е от съществено значение, ако се притесняват да покажат несъвършенствата по тялото си, които искрено мразят, но за мъжете няма по-демотивиращо действие. Те обичат да гледат голото женско тяло. Освен това сексът в пълна тъмница кара някои мъже да си мислят, че сте по-заинтересована как изглеждате, отколкото как той ще ви накара да се почувствате. Мъжете обичат да гледат колкото се може повече по време на секс – тялото ви, изражението ви. Вашата несигурност може да „омекоти“ желанието му. Ако ярката светлина все пак ви притеснява, нежно го подтикнете да отидете в помещение с по-лека светлина или запалете свещи. Драскането с нокти по гърба.

Не на всички мъже това им е приятно по време на секс всъщност не е толкова привлекателно и секси като във филмите. Наближавайки кулминацията на вас може и да ви се иска да впиете нокти в кожата му толкова силно, че да раздерете гърба му, но мъжете намират това усещане за крайно неприятно. Бъдете внимателни. Вместо да разкъсвате кожата му, просто го хванете здраво и се притиснете силно към него. Това ще го насърчи да продължи в правилната посока. Симулирането на оргазъм.

Може в миг да вкамени желанието на мъжа да продължи. Усетят ли, че се преструвате, мъжете започват да се съмняват в чувствата ви към тях. Физиологично доказан факт е, че женският оргазъм настъпва доста по-бавно. Много жени смятат, че за да не обидят половинките си, трябва да украсят подобаващо големия финал. Ако партньорът ви усети измамата, не само желанието и ерекцията му ще спаднат до нула, но може и да няма следващ път. Ходенето без бельо.

Може и да е секси на случайна среща, но когато става дума за съпруга ви, той едва ли предпочита да знае, че ходите без бельо на работа, да спортувате или където и да било навън. Мисълта, че половинката им излага „всичко“ на показ е твърде неприятна за мъжката страна. В техните очи това означава „На разположение съм по всяко време!“. Дами, използвайте този трик от време на време и то само с партньора си, а не на публични места.

Пияната до козирката жена.

Най-отблъскващата гледка, която един мъж никога не би искал да види. Не само, че не е секси да ви „изстъргва“ буквално от пода, ами след като ви качи на таксито няма и да го видите повече. Ако вече сте двойка и вашите изпълнения с чашката по купони и събития се повтаря всеки път, срамът, който му носите може и да развали отношенията ви. Дръжте се на положение, имайте граница и спазвайте нормите на поведение.

Вечната жертва.

Недейте да играете ролята на вечна и безпомощна жертва. Що се отнася до връзки и взаимоотношения, мъжете предпочитат до тях да стои умна, оправна и уверена жена. На никого не му е приятно ако постоянно играе ролята на бавачка в една връзка. Не си мислете, че безпомощността кара мъжете да се чувстват нужни. Напротив! Но като представителки на слабия пол все пак можете да ги оставяте да ви помагат, когато имате нужда от твърдата им ръка. Ето това вече е секси за мъжете! Властните жени.

Дамите, които постоянно насочват и режисират мъжете са още един пример за отблъскващо поведение. За да съхранят самочувствието си мъжете предпочитат сами да открият правилните места, които ви карат да полудявате, вместо още преди да са започнали да ги търсят вие да им казвате къде да ви докосват. Оставете партньора си да открие тези специални местенца и, когато това стане – насърчете го, дайте му сигнал, че е уцелил десетката!

Глуповатото държание.

Някои жени си мислят, че ако се правят на по-глупави и уязвими, отколкото са, ще накарат мъжете да се чувстват необходими и дори закрилници. Трябва да сте много добра актриса, за да заблудите мъжете в такива случаи. Освен да ги накарате да ви обявят за глупачка, която се прави на девственица без да е такава, друго няма да спечелите. Преструвките и тук са излишни, защото уязвимостта на жените не се изразява в тяхното непохватно и глуповато поведение, а в чисто физически аспект. Мъжете много добре усещат това.

Сексът на първа среща.

Жените смятат, че няма мъж, който да не иска да прави секс на първа среща. Е, истината е, че тези мъже са по-скоро рядкост, отколкото правило или клише. Ако се срещате с човек, който наистина търси връзка, той надали ще ви помисли за точната жена, ако скочите в леглото му на първа среща. На втора среща си е вече друго нещо!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сърбия вече не е част от „епидемиологично безопасните“ държави

След решението на посланиците на страните-членки, взето в сряда, Съветът на ЕС официално актуализира списъка с „епидемиологично безопасни“ трети страни за пътуване до ЕС, който вече не включва Сърбия, съобщава Радио и Телевизия Сърбия (РТС), предаде агенция „Фокус“. Освен Сърбия, от списъка на епидемиологично безопасните страни са извадени Япония, Албания, […]