12-годишна българка играе в холивудски филм с Антонио Бандерас (СНИМКИ)

NetNews

12-годишната българка Вивиан Милкова играе в холивудски филм заедно с Антонио Бандерас. Лентата се казва The Enforcer, а режисьор е Ричард Хюз. Снимките са се провели миналия месец в Солун, а Вивиан е получила ролята без кастинг, съобщава "24 часа".

Екипът търсел на местна почва млада актриса, която да владее американски английски, но ударили на камък. Попаднали на видеопредставяне на тийнейджърката и директно я поканили за ролята.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ✰ Vivian Milkova ✰ (@vivianmilkova)

Това е втори голям успех за Вивиан. В началото на годината тя получи главната роля в лента в Испания, за която се борят 417 деца. Тогава от екипа, с който работи, коментират, че е родена да бъде звезда. Очевидно тепърва ще чуваме много за нея, защото след снимките за холивудската продукция The Enforcer талантливата чаровница получава големи похвали и от Антонио Бандерас, който ѝ казва: "Чака те голямо бъдеще, повярвай ми!".

Вивиан е публикувала и снимка от "снимачен ден на "The Enforcer", режисиран от невероятния Ричард Хюз".

Вивиан е с разностранни таланти. Свири на пиано, покрай родителите си се занимава активно със спорт. Баща ѝ Валентин Милков е със стотици медали от национални и международни шампионати по плуване, а майка ѝ Вили Андреева е с многобройни отличия като състезател по тенис на маса.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето колко са жертвите на летището в Кабул

След нахлуването на талибаните в столицата Кабул в неделя, хиляди афганистанци се опитаха да избягат бързо от страната. Това доведе до хаос и паника на летището, както и до фатални инциденти. Най-малко 12 души са загинали на и около летището на Кабул, откакто талибаните превзеха афганистанската столица, предаде агенция „Ройтерс”. […]