13 годишна избяга с любимия си в Петрич и осъмна обезчестена

NetNews

13-годишна избяга от симитлийското село Крупник, за да пристане на любимия си в Петрич. 18-годишният и възбуден рано сутринта вчера я отвлякъл в дома си, съобщи Struma. com.

Докато родата се усети двамата влюбени консумирали "брака" си. Девойката била озлочестена. Роднините ѝ сигнализирали второ управление на МВР в Благоевград за изчезването ѝ, полицаите вдигнали колегите си от Петрич и младежите били намерени.

Задържани са в полицията. С малолетната ще разговарят инспектори от ДПС, а 18 годишният ще влезе в съда за съвкупление с малолетно момиче. Как роднините на младата "булка " ще приемат случилото се е неясно. Снощи са били пред дома на 18 годишния, но до ексцесии не се е стигнало.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кодексът на труда нажежи страстите в Народното събрание

Остри реплики си размениха управляващи и опозиция по време на днешното заседание на Народното събрание. Причината за това станаха поправките в Кодекса на труда, с които се дава възможност за увеличаване на извънредния труд от 150 на 300 часа. Още в началото на заседанието опозицията опита за пореден път да […]