15-годишен водач опита да „почерпи“ катаджии с 50 евро

NetNews

Полицията в Първомай е задържала 15-годишен младеж, предложил подкуп на полицаи заради шофиране без книжка, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Пловдив.

Тридесет минути преди полунощ на 31 декември автопатрул на РУ-Първомай спрял за проверка в населеното място лек автомобил Renaut. Превозното средство – чужда собственост, било управлявано от непълнолетен местен жител. Униформените разяснили на 15-годишното момче, че за извършеното нарушение предстои дерегистриране на автомобила и съставяне на акт за установяване на административно нарушение.

Момчето се опитало да избегне санкцията, подхвърляйки на пода на патрулния автомобил банкнота от 50 евро с думите: "Това е, за да се почерпите!".

Служителите на реда задържали младежа в ареста на районното управление, а след доклад на компетентната прокуратура по случая е започнато бързо производство. Предстои привличането на младежа в качеството му на обвиняем по чл 304 а от НК. Работата по случая продължава Окръжна прокуратура и служители на РУ-Първомай.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хари и Меган изненадаха с тази СНИМКА

Само преди дни стана ясно, че съпругата на британския принц Хари вече не е част от кралското семейство на Великобритания. Малко след това пък се появиха изненадващи снимки на Меган Маркъл, от които мнозина заподозряха, че тя е бременна отново. На фона на всичко това следвайки кралските семейства от различни […]