15 начина да го накарате да се влюби безпаметно във вас

NetNews

Всички говорим за любов и може би даже сме я изпитвали. Но какво е тя всъщност? И как да я предизвикаме в живота си?

Да грабнете вниманието на някого е трудно. Трябва да му покажете, че сте всичко, за което е мечтал. Но как? Истинският живот не е като романтичните комедии, доста по-сложен е. Точно заради това, има няколко малки трика, които да приложите, за да го накарате да се влюби във вас, пише сайтът lifezone.bg.

Бъдете себе си

Не се преструвайте на нещо, което не сте. Искате той да се влюби във вас, а не в някаква измислена персона.

Изглеждайте добре

Не е нужно да минете на диета или да се подстрижете, за да изглеждате добре. Всичко, което трябва да направите, е просто да подчертаете най-хубавите си черти. Красиви сте каквито сте, не се променяйте.

Изслушвайте го

Да можете да комуникирате с хората не е само да сте сладкодумни. Важно е и да ги изслушвате. Мъжете имат много какво да кажат и ако ги слушате внимателно, ще ви споделят много неща за себе си и ще ви почувстват близки.

Смейте се

Доказано е, че смехът е заразителен. Когато се смеете, карате останалите да се чувстват добре. Може да е направо пристрастяващо за тях да ви слушат. Ако искате да привлечете нечие внимание, то да се смеете е най-добрият начин. Така само ще ги накарате да искат още.

Позитивност

Никой не обича да е около негативни хора. Да гледате позитивно на нещата е изключително чаровно и привлекателно. Със сигурност ще привлечете обекта на интересите си по този начин.

Дръжте се сладко

Всеки може да е злобен, но в това няма смисъл. Изключете това у вас, което ви кара да сте кучка, и бъдете мила и нежна. Мъжете го намират за привлекателно. Все пак, мухите кацат на меда, не на оцета. Когато преследвате един мъж, най-вероятно е той да стане апатичен, мързелив и да не положи усилия връзката ви да се задълбочи.

Не го преследвайте

Много по-добре е да му дадете възможност да покаже симпатиите си и уважението си към вас. Представителите на силния пол обичат да полагат грижи и да защитават своите избраници. Не им отнемайте това!

Флиртувайте

Ако искате някой да ви хареса, покажете му и вие, че си падате по него! Най-добрият начин е като пофлиртувате. Така бързо ще стопите леда.

Бъдете различна

Да бъдете себе си е страхотен начин да се отличите. Не е вярно схващането, че мъжете си падат по един и същи тип жени. Ако си позволите да сте себе си и да се отличите от тълпата, мъжете със сигурност ще го забележат и ще си паднат по уникалните ви черти.

Противопоставяйте му се

Не е нужно да се съгласявате с всичко, което той каже. Нормално е да проведете няколко приятелски спора. Да имате собствено мнение за нещата несъмнено ще го накара да си падне по вас.

Физически контакт

Не е нужно само мъжете да инициират физическия контакт. Напротив, много представители на мъжкият пол обожават, когато една жена поеме инициативата. Това само ги кара да продължат и да искат още.

Не го задушавайте

Колкото и да обичате да прекарвате време с него, всеки има нужда да остане сам за малко. Дайте му свободата да бъде себе си и да прави това, което му харесва. Ще видите, че винаги ще се връща при вас.

Оставете го да ви потърси първи

Ако трябва да му кажете нещо, или имате нужда от нещо, е напълно ОК да му се обадите първа. Понякога, обаче, мъжете имат нужда да чувстват, че поемат инициативата. Дори да умирате да му звъннете, го оставете първи да ви потърси. Ще се зарадва колко сте щастлива да го чуете.

Гледайте го в очите

Прекият контакт е доказано един от най-ефективните знаци на езика на тялото. Ако искате да накарате някой да си падне по вас го гледайте в очите. Така той ще се чувства все по-свързан с вас докато се опознавате.

Не бъдете отчаяна

Успокойте се! Отпуснете се! Тази връзка не е целият ви живот. Уверете се, че имате свое собствено ежедневие и хобита. Да имате връзка с мъж е страхотно. Но ако сте отчаяна и той е единственото нещо в живота ви, това ще го отблъсне.

Бъдете достойна за доверие

Когато един мъж се влюби във вас, той ще ви покаже много от несигурностите си. Бъдете достоен за доверие партньор и пазете тайните му. Ако види, че може да ви вярва, ще си падне по вас за нула време.

За да накарате някой да се влюби във вас трябва да сте позитивни и да покажете добрите си качества. Ако сте добра и мила, то вие ще сте неустоима за него.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Политолог: Ако и след новите избори нямаме правителство, това може да роди чудовища

Залогът на изборите на 4-ти април беше равносметката от управлението на ГЕРБ и той не се е променил и за вота на 11-и юли. Това каза пред БНР политологът проф. Антоний Тодоров. Според него наложените от САЩ санкции ще бъдат в помощ на усилието да се подреди държавата и тя […]