188 сигнала са получени в Спешна помощ в новогодишната нощ

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
188 сигнала са получени в Спешна помощ в новогодишната нощ

Снимка: БГНЕС

188 сигнала са получили екипите на столичната Спешна медицинска помощ в празничната нощ. Сред тях има препили празнуващи и заразени с COVID-19.

Спешните медици отчитат ръст в броя на сигналите в сравнение с миналата година, когато обаче заведенията не работеха заради COVID мерките, съобщи Нова тв.

„За тези 12 работни часа, получихме 20 сигнала свързани с COVID-19, включително и за 2 дечица. Имахме, разбира се, и злоупотребили с алкохол и повеселили се хора. Ние като че ли се натоварваме с веселието на хората, защото днес, в отрезвителния ден, имаме доста сигнали с злоупотребили с алкохол. През последните две празнувания на Нова година като че ли рязко намаляха сигналите с пиротехническите средства”, заяви говорителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Временно към пълен мандат - най-дълго управлявалият служебен кабинет

Шестото служебно правителство от началото на демократичните промени у нас действаше в периода 12 май – 16 септември 2021 г. и е най-дълго управлявалото такова. Неговият мандат реално беше удължен с лека промяна в състава и продължи до 13 декември. Президентът Румен Радев назначи за служебен премиер Стефан Янев – […]