19-годишен се вряза в мантинела с току-що регистриран автомобил (ВИДЕО)

NetNews

Зрелищна катастрофа на един от най-натоварените булеварди във Видин и то посред бял ден. 19-годишен младеж изгубва контрол над колата, преминава през мантинела и се удря в автомобил, управляван от 55-годишна жена. Оказва се, че само минути преди инцидента младежът е регистрирал автомобила си в КАТ. На задната седалка е имало две деца.

„Към момента е установено, че 19-годишният водач се е движил с много висока скорост. В автомобила му са се возили две момчета – на 16 и 17 г.”, заяви Райна Петрова – прокурор в Районна прокуратура-Видин.

„16-годишното момче е с фрактура на ключицата. Жената е с фрактура на едното бедро. 19-годишният водач и другото момче са без сериозни наранявания”, каза още тя.

„Много често по този булевард се кара с висока скорост. За да се спре това трябва да се сложат камери”, коментира Владимир Василев, който е свидетел на случилото се.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Испания: С 3,7 % е намаляло потреблението на ток само за седмица

С 3,7 % е намаляло потреблението на електроенергия в Испания само през първата седмица от прилагането на Плана на правителството за енергоспестяване. Той е насочен към домовете, компаниите и публичния сектор и има за цел намаляването на употребата на газ със 7%, по искане на Европейската комисия, предаде БНР. Планът […]