20 години по-късно: Ригс и Мърто се завръщат в „Смъртоносно оръжие 5“

NetNews

Мел Гибсън и Дани Глоувър отново ще влязат в образите на едни от най-емблематичните екшън герои в киното. Двамата актьори се завръщат като дедективи Ригс и Мърт в ново продължение на екшън комедията "Смъртоносно оръжие".

Режисьор на "последния" пети филм от популярната полицейска поредица, стартирала през 1987 г., ще е Ричард Донър съобщи ContactMusic.

90-годишният Донър, който режисира всичките четири филма от поредицата, лично е потвърдил в отговор на ширещите се в последно време предположения, че ще застане зад камерата за петия и последен филм от нея.

"Този филм ще е последният, обещавам. За мен ще бъде чест и привилегия да сложа край на историята. Вълнуващо е", казва режисьорът за в. Daily Telegraph.

Очаква се в познатите им роли на лосанджелиските детективи Мартин Ригс и Роджър Мърто да се завърнат 64-годишният Мел Гибсън и 74-годишният Дани Глоувър – над две десетилетия след излизането на екран на "Смъртоносно оръжие 4".

Гибсън наскоро разкри, че петият филм от поредицата "абсолютно е на път да се случи", както и че ще бъде режисиран от "легендата" Ричард Донър, който вече работи над проекта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Как да сме щастливи през 2021

Предстои да се сбогуваме с 2020 г., време е да направим равносметка и да прегърнем новата година със списък от цели и задачи, в които здравето, щастието и благополучието са основните стълбове. „Нова година, нов живот“ – всеки път, когато земята обикаля слънцето, календарът добавя една година, което се равнява […]