20-годишна хвърли бебето си от балкон в Златица

NetNews

20-годишна жена е хвърлила 4-месечното си дете от тераса на жилището им в град Златица. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София.

Около 12.30 часа на 4 юни в РУ-Пирдоп постъпил сигнал, че майка е хвърлила 4-месечното си дете от тераса на жилището им в Златица. На адреса незабавно били изпратени служители на полицейския участък в града.

Пострадалото момиченце е транспортирано в столична болница с контузии по тялото, без опасност за живота. След оглед на местопроизшествието по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129 от НК под надзора на Районна прокуратура-Пирдоп. По случая са установени и разпитани свидетели.

20-годишната майка е задържана в полицейския арест за срок до 24 часа и впоследствие привлечена като обвиняема.

Разпитана е пред съдия, като е направила самопризнания. С оглед събраните допълнителни доказателства ѝ е повдигнато ново обвинение, а именно – за престъпление по чл. 131, ал.1, т.4, във вр. с чл. 129, ал.2, вр. ал.1 от НК. С постановление на наблюдаващия прокурор арестът ѝ е удължен за срок до 72 часа. Назначени са ѝ съдебно-медицинска и съдебно-психиатрична експертизи.

Уведомени са социалните работници, от които са предприети действия от тяхната компетентност. Предстои внасяне в съда на искане от страна на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Телепортал между Литва и Полша (ВИДЕО)

Проектът, наречен "Портал", реализиран в столицата на Литва Вилнюс и град Люблин, Полша, има за цел да намали пространството, да разшири кръга на общуване и да преодолее различията между хората от различни култури. Виртуалният телевизионен мост свързва жители на двата града, разделени от 600 километрова дистанция. Основната идея на проекта […]