21 461 са ваксинираните в Ямболско, с поставени две дози са 9 286 души

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

От началото на ваксинационния процес през декември миналата година до този момент, на територията на областта са поставени 21 461 дози ваксини, като лицата с поставени две дози са 9 286. Данните са от Регионална здравна инспекция Ямбол. Не са оповестени на състоялата се днес в Областна администрация Ямбол работна среща с част от представителите на Областен медицински съвет във връзка с изпълнение на Националния ваксинационен план срещу Covid 19.

Към днешна дата, в Регионална здравна инспекция са налични ваксини от всички разрешени видове за поставяне в Европейския съюз и ваксинацията се извършва без предварително записване. На срещата, ръководена от заместник областния управител Драгомир Димитров, от РЗИ Ямбол изразиха готовността си за ваксинация и с мобилни екипи, както по населените места в областта, така и на работните места на желаещите граждани.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Витанов: Давам 10% на първия, който ми покаже къде раздават парите от НОЩ

Математикът проф. Николай Витанов отрече да е взимал огромни суми в размер на десетки хиляди левове всеки месец като член на Националния оперативен щаб /НОЩ/. Витанов написа коментар във Фейсбук. Накрая един коментар за парите, дето ги вземали от щаба. Абе търся ги и аз тия пусти пари. Нищо не […]