25-годишен от Разлог опита да се обеси заради ревност

NetNews

25-годишен разложанин направи показен опит за самоубийство вчера. Около 14. 30 часа мъжът се закачил на примка от черна верижка и увиснал под навес, в близост до дома му.

Сигнал, че мъж виси на бесило вдигна полицията в Разлог на крак, извикан е и Спешен център и той е свален от въжето в тежко състояние, но жив, съобщи Struma.com. Само бързата реакция на Спешните екипи е спасила разложанина от сигурна смърт.

Съпругата му изпаднала в шок и разказала на полицаите, че за последните 2 седмици това е поредният му опит за самоубийство. Според уплашената жена причината е болестна ревност, която съпругът и изпитвал към нея.

Тя работила като сервитьорка, налагало се да работи и вечер, той звънял непрекъснато и ако не му вдигне телефона изпадал в нервни кризи, през сълзи обяснила младата жена. Мъжът е настанен в болница, вън от опасност за живота е, разбра Struma.com. Провеждат се консултации с психиатър.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Киселова: Преди да се стигне до втория мандат, президентът да постави две условия

Политическите спорове в парламента не са загубени. Тогава се вижда кой и каква позиция заема. Конституцията не е предвидила казуса с Пламен Николов. Спорът беше как НС да излезе от тази различна ситуация. Това заяви пред БНТ преподавателят по конституционно право доц. Наталия Киселова. "Когато партиите се явяват на избори, […]