26-годишен хокеист убит в Русия

NetNews

В Челябинска област застреля хокеиста на местния клуб „Колос“ Николай Шаров, ъобщава Telegram каналът 112. Според източника 26-годишният спортист е бил убит по време на конфликта в бар „Перекресток“ в село Бреди.

35-годишният Иван Разживин е заподозрян в извършване на престъпление. Отбелязва се, че той е използвал ловна пушка, убил е хокеист и е избягал от местопроизшествието. Заподозреният е задържан. Срещу него е образувано наказателно дело за „Убийство“. Отнето му е нерегистрираното оръжие.

Разживин е осъждан три пъти, пише Лента.ру.

Изданието напомня, че на 25 април в Москва е бил убит руският хокеист Роман Дидур. Спортистът беше намушкан в гърдите по време на сбиване. Той е починал от загуба на кръв на място преди пристигането на линейка. Заподозреният за убийството на Дидур е арестуван.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Анчелоти обещава бъдеще на играч с по-малко от 300 минути за Реал Мадрид

Карло Анчелоти трябва бързо да се отърси от еуфорията на спечелената титла в Испания, защото идва ред на битката с Манчестър Сити в Шампионската лига. Междувременно специалистът е длъжен да гледа и отвъд хоризонта, за да сформира боеспособен състав и за следващия сезон. За целта обаче той се фокусира върху […]