3-те двойки зодии, които не могат да се търпят

NetNews

Има хора в живота ни, с които колкото и да ни е иска, нещата просто не се получават. Понякога това са колеги, с които работим, друг път приятели, с който се разделяме или пък любови, които идват и разбутват живота ни, както не сме си и представяли. Не бива да правим компромис със себе си и да се опитваме да сме близки с хора, които просто не са за нас и никога не бихме могли да променим това, пише iWoman.bg.

Ето кои са 3-те двойки зодии, които просто не могат да се понасят, каквото и да се опитват да направят, за да им се получи:

ОВЕН и ВЕЗНИ: Тази двойка зодии може да бъде всичко друго, но не и истинска любовна двойка в живота. Овните са много буйни, експресивни, страстни и понякога диви що се отнася до чувства, емоции и характер. В същото време Везните са толкова спокойни, колебливи и именно за това Овните не виждат никаква страст и не усещат никаква химия. На моменти дори не могат да ги понасят, заради това, че се съгласяват с всичко и нямат собствено мнение, което да изразят. Докато Овните се грижат всеки да научи какво мислят по всеки един въпрос. Тези две зодии не могат да имат дълготрайна връзка, защото накрая всяка една любов завършва с незабравим скандал, след който шансът да си проговорят отново, е почти нищожен! Не подценявайте несъвместимостта между тези две зодии и не си мислете, че можете да оправите нещата, само защото ви се иска.

ТЕЛЕЦ и КОЗИРОГ: Истински взривоопасна комбинация! Тези две зодии понякога си приличат по толкова много неща, че именно това се оказва големият проблем. И Телците, и Козирозите държат да получават цялото внимание на света за себе си. Обичат да изтъкват това, което могат и държат целия свят да научи колко са добри, прекрасни и уникални. Ако само единият го правеше, можете би щеше да се намери баланс, но съревнованието между двете зодии кой е по-по-най никога не завършва добре. Понякога дори не могат да стоят в една стая, защото няма да се намери място за егото и на двете страни. Ако говорим за любов – изключено е, защото винаги ще спорят кой дава повече и кой не дава достатъчно за връзката им. Това е погубващо и определено не е добра основа за истинска и дълготрайна любов, която остава за цял живот. Освен това и двете зодии са толкова ревниви, че се появява още един голям проблем, с който никой на този свят не може да се справи. Ревност и от двата партньора, която може да изпепели всяка любов. Такива са си те…

ВОДОЛЕЙ и ЛЪВ: Това са две зодии, които много трудно могат да постигнат хармония в този живот. Може би в някой друг! Те не се понасят още в първия миг, в който се запознаят и то без видима основателна причина. Ненавистта им пламва по химичен път и по-нататък разбират всъщност причините, за да не могат да са хармонични в нищо, което правят. Водолеите и Лъвовете много обичат да имат контрол върху всяка ситуация от живота, ако може и контрол върху самия живот на другия. Затова не понасят, когато някой им дава наставления, ама наистина непрекъснато! Друга причина, поради която не се понасят, е това, че държат да изтъкват победите си и да получават похвали от околните. Обаче, когато единият получи похвала, а другия не – пламва ревност, която не може да се потуши с нищо. Да не говорим и за това, че и двете зодии много обичат да изневеряват и това е част от тях. Не могат да си представят да са само с един човек завинаги, без да опитат нещо по-пикантно и забранено. Това ги държи живи и щастливи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Инджова: Светът предпочете да има Борисов, а не успешен протест

Общата енергия на протеста беше систематически намалявана, разбивана и купувана. А Борисов още от самото начало показа, че е готов на всичко, за да запази властта. Светът предпочете да има Борисов, а не успешен протест. Това заяви пред Actualno бившият служебен премиер в 84-то правителство на България, Ренета Инджова. Тя […]