3-те най-важни неща при секс в кола

NetNews

На всекиго се случва да се отдаде на малко лудост от време на време. А пък често страстта и внезапното желание за секс може да ни свари на не толкова подходящо място, но пък толкова много желаете партньора си, че не ви се иска да пропуснете възможността за едно бързо (или не чак толкова бързо), дори и в колата. Е, ако пък сте решили съвсем целенасочено да правите секс в кола, ето 3-те най-важни неща, които не трябва да забравяте според woman.bg:

Тайната е в подходящото място

Не бъдете аматьори и не го правете на обществен паркинг. Постъпете разумно, като изберете достатъчно усамотено място, на което възможността да имате зрители или по-лошо – да бъдете забелязани от някой полицай, е нищожна. Ако имате спокойствие за това, ще разполагате с безценно спокойствие, което ще ви помогне да се отпуснете много повече.

Облечете се умно

Не че ако сте с панталони, партньорът ви няма да ги съблече със скоростта на светлината, но все пак, ще бъде много по-удобно, ако заложите на рокля или пола. Излишно е да уточняваме, че е добре те да са широки, за да имате възможност за действие, без да се притеснявате, че дрехата ви ще се скъса.

Пуснете климатика

Запотените прозорци направо крещят: "Тук се прави секс!", така че не ви съветваме да оставяте положението без контрол. Пуснете климатика, за да може когато обстановката бъде прекалено нажежена, да не се запотяват стъклата. И да не привлечете внимание.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

19 октомври 1925 г. Гърция нахлува в България (ВИДЕО)

На 19 октомври 1925 година в местността Демир капия български войници граничари копаят кладенец. Гръцките часовои не преценяват правилно действието, извършвано от тях и смятат, че те копаят окоп – нещо, което нямат право да правят. Към 14:30 часа един гръцки граничар съвсем безцеремонно се запътва към тях, навлизайки в […]