36-годишна жена се е самоубила във Враца

NetNews

Млада жена е скочила от 6-ия етаж на вход "А" в блок №16 в ж.к. "Дъбника" във Враца, самоубийвайки се, научи BulNews.

Трагедията е станала тази сутрин, около 4.00 часа. Съседи чули трясък и видели жената, която лежала бездиханна върху декоративна дървена ограда на градинка пред входа. Свидетели подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и линейка, но спешните медици само констатирали смъртта ѝ.

Самоубилата се е на 36 години и живеела в апартамента на родителите си с втория си мъж временно, тъй като в момента ремонтирали своето собствено жилище.

Съседи на загиналата споделят, че преди време се е развела с първия си съпруг, от който има 14-годишно момиче. Детето останало да живее при баща си, но често я посещавало. Когато бившият ѝ мъж разбрал, че тя има нов човек до себе си ѝ забранил да си вижда детето, взел родителските права и не позволявал да вижда дъщеря си. Неговото решение повлияло на психиката на жената, след което тя се разболяла и започнала да се лекува от депресия и тревожност в психодиспансера във Враца.

Това не били единствените проблеми на 36-годишната жена, пише още BulNews. Доскоро тя е била бременна с близнаци, но е направила спонтанен аборт, което допринесло за влошаване на психическото ѝ състояние. По думи на съседите ѝ жената имала и здравословен проблем с нерв, който пристискал мозъка ѝ.

Хората от входа разказаха, че последно са я видели преди 2 дни, като нищо в поведението нищо не подказвало, че има склонност за самоубийство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Супермоделът Каролина Куркова стана майка за трети път (СНИМКИ)

Чешкият супермодел Каролина Куркова стана майка на трета рожба. След две момчета красавицата този път е дарила съпруга си Арчи Друри с дъщеричка. Популярната манекенка се похвали с радостната новина в профила си в Instagram в Деня на майката, който беше отбелязан в САЩ на 9 май. Каролина Куркова и […]