36-годишна ромка обра ходжа, докато я опипвал

NetNews

Бившата затворничка Лиляна Стоянова и нейна дружка от с. Трояново, община Камено, задигнаха спестяванията на ходжа Сабри Мурад от Айтос, предаде flagman.bg. Сцената се разиграла преди няколко дни, когато двете жени отишли на гости в дома на 85-годишния мъж на ул. „Хисарска” в града.

Тримата седнали на масата да пият и да си говорят. Лиляна го омайвала със сладки приказки, а той започнал да пуска ръце по тялото ѝ. Междувременно приятелката ѝ се насочила към секцията, където ходжата държал парите си за черни дни. Двете хитруши издебнали момента, когато възрастният мъж бил абсолютно разсеян, грабнали парите – около 400 лв. и офейкали.

Благодарение на бързите действия на полицаите от РУ-Айтос, едната от крадлите е задържана, която пък веднага изпяла цялата схема, по която обрали възрастния мъж. След което била арестувана и другата жена.

Лиляна е на 36 години, от ромски произход, живее в Айтос. Преди около 10 дни излязла от Сливенския затвор, където лежала за поредната кражба. Престъплението е извършено в условията на опасен рецидив.

Ако бъде призната за виновна, Лиляна може да получи присъда до 10 години и отново да се озове зад решетките.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Счупиха предното стъкло на колата на журналист от Дупница

Вандали са счупили предното стъкло на колата на журналист от Дупница в нощта на петък срещу събота. Колата е била паркирана пред дома на журналистката Десислава Панайотова, съобщиха от Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) в България, цитирани от novini.bg. Това е второто посегателство срещу колата на Панайотова. От АЕЖ настояват […]