38-годишна певица, дуетна половинка на Милко Калайджиев, показа огромен корем (СНИМКА)

NetNews

Фолк певицата Мира е в напреднала бременност, но успя да опази в тайна щастливото събитие доста дълго време. 38-годишната звезда най-накрая се е решила да стане майка, пише show.blitz.bg.

Дуетната половинка на Милко Калайджиев изглежда е от суетните жени, тъй като не е качвала никакви свои снимки с коремчето. Тези дни го направи и шокира всички колко е наедряла.

Изпълнителката на „Летвата“ показа своя снимка, на която е край морския бряг, а в краката е нейната половинка, който целува нежно огромния ѝ корем.

„С първия поглед, с първия допир, усетих, че той е моята любов, моята сила, моята опора, онова, което винаги съм искала в живота си“, сподели Мира за своя любим. Гордите родители очакват всеки момент появата на първия си наследник и оповестиха, че ще бъде момче.

Бъдещият татко е с цели 11 години по-млад от певицата. Неотдавна тя му посвети песен, с което доказа истинските си намерения.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Икономиката на Китай е зле

Китайският премиер Ли Къцян направи мрачна констатация за националната икономика, засегната от антиковидните ограничения, с мнението, че тя изживява „критичен момент“ заради трудности, „още по-значителни, отколкото през 2020 г.“, предаде Франс прес. Връхлетян преди месеци от нова епидемична вълна, Китай прилага стратегия за „нулев ковид“, целяща да сведе до минимум […]