4 поверия, свързани със счупено огледало

NetNews

Сигурно сте чували, че счупеното огледало е на лош късмет. Е, някои вярват в тези неща, други изобщо не им обръщат внимание. Но все пак има някои поверия, които са свързани със счупеното огледало:

1. Има поверие, че от счупеното огледало ще се излее отрицателна енергия. Тя може да се спре върху някой от домакинството. Човек ще отслабне, ще страда от безсъние и здравето му ще се влоши.

2. Интересно е поверието, че оглеждането в счупено огледало може да разбие живота на човека. Той ще остарее по-бързо и ще загуби здравето си. Ето защо по-добре е да не използвате счупено огледало или поне да не се оглеждате в него!

Оглеждането в счупено огледало води до неприятности, лош късмет и неприятности. Последиците могат да доведат до голям скандал, прекъсване на отношенията, финансови загуби, проблеми с работата.

3. Има поверие, което казва, че личността на човек, който се оглежда в парчетата на огледалото, се раздвоява. Това има отрицателно въздействие върху енергията. Човек става уязвим към болести, провали, енергийни и психологически атаки.

4. Неомъжена жена, която случайно се е погледнала в пукнато огледало, се осъжда на 7 години безбрачие, пише iwoman.bg.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

УЕФА решава за феновете на Левски и ПАОК

От ръководството на УЕФА, а не Левски и ПАОК, ще решат дали на двубоите между двата тима от Лигата на конференциите ще има гостуващи фенове или не. И двете страни са категорични, че на този етап не са се разбирали за нищо, пише „Мач Телеграф“, цитиран от Топспорт. Ясно е […]