4 секс пози с белезници

NetNews

Има много странни секс-играчки, които повечето хора, дори, не знаят как да използват правилно. Но белезниците са си класика. Ако си мислите, че сте единствените, които си падат по връзването с тях, жестоко се лъжете. Според проучване 26% от хората са признали, че искат да използват белезници по време на секс, а 15% редовно ги ползват, пише dnesplus.bg.

Включването на белезниците в любовната игра е изключително секси, главно заради контрола над вас…или липсата на такъв. Това е идеален начин да разнообразите сексуалния си живот.

Дефлораторът:

Трябва да вдигнете коленете си във въздуха и да накарате мъжа да тласка бавно 3-4 пъти. След това му кажете да се облегне на лактите си и да се отпусне върху вас и да тласка бързо. Всичко това, разбира се, се случва, докато ръцете ви са завързани за леглото.

Бой с камшик:

Мъжът връзва ръцете, краката и очите ви. Слагате си слушалки и си пускате музика, а той ви пляска с камшик, докато сте вързани за леглото. Накарайте го да ви целуне и да ви задоволи орално. Когато оргазмът наближи, му кажете да ви отвърже краката и да ви повдигне така, че само раменете ви да са на леглото. След това да започне да прониква бавно като постепенно засилва темпото.

Изживяване с топчета:

Наведете се и хванете глезените си. Накарайте го да пъхне интимните топчета във вагината ви и се разходете, докато са във вас. След това легнете в скута му с лице към него и го накарайте да направи масаж на дупето ви – от бузите към клитора. Топчетата, които са във вас ще допринесат за невероятно усещане.

Език отгоре:

Легнете, докато той ви задоволява орално. Когато оргазмът наближи му кажете да спре. Когато проникне във вас, се увийте около него.

Съветът ни е хората, които постоянно контролират нещата в ежедневието си (работа, срещи, задачи) да се откажат от контрола по време на секс, а тези които са по-пасивни в ежедневието си да се отдадат на възможността да доминират.

Опитайте тези 4 пози, включвайки белезници и ще останете приятно изненадани. Не е изключено и мъжът да поиска да бъде закопчан с белезници и да правите с него каквото пожелаете.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кой е Станчо Ставрев, водачът на ямболската листа на "Изправи се! Мутри вън!"

Станчо Ставрев е дългогодишен зам-кмет на община „Тунджа“. Роден е на 5 януари 1976 година в гр. Ямбол. Завършил е ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий” – Велико Търново. Магистър по балканистика. Специализирал е етнология, архивистика и музейно дело. След завършване на Великотърновския университет през 2001 година, професионалното му развитие […]