4-те зодии, които винаги търсят отмъщение

NetNews

Тези зодии винаги търсят реванш, възмездие и искат да отмъстят, когато нещо нечестно се е случило. Те не търпят някой да се подиграва с тях, да ги наранява,без причина, и после да не си получи заслуженото. Вижте кои са, спроед "Times of India".

Телец

Телците са много големи инати и затова винаги търсят възмездие. Искат всеки да си получи заслуженото и те да са прави. Винаги се защитават и до последно отстояват своята позиция. Те бавно и внимателно планират отмъщението, правят го стъпка по стъпка, за да няма грешки. Но, когато дойде време, са директни – не крият това, което чувстват, не действат зад гърба ви и веднага разбирате, че те са тези, които са ви навредили. Казват всичко в очите.

Рак

Водни знаци, които са много чувствителни и раними. Преживяват нещата доста тежко, затова искат да наранят и вас, когато сте се отнесли зле с тях. Те са много предпазливи, но копнеят за възмездие, особено, когато е бил наранен човек, когото те много са обичали. Измислят всякакви варианти и схеми, за да бъде отмъщението успешно и наистина сладко за тях. Те са мили и ще се обърнат само срещу тези, които наистина са го заслужили.

Лъв

Кралете на зодиака са, затова не позволяват на никого да се подиграва с тях. Лъвовете ще планират перфектното отмъщение, ще се възползват от помощта на близки и приятели. Те са много решителни и амбициозни. Щом веднъж решат, че ще търсят възмездие, няма кой да ги разубеди. Тези зодии са и лоялни, ако някой нарани техен близък, те ще са ядосани и няма да спрат, докато този някой не си получи заслуженото. Може да действат зад гърба на врага и първо да го примамят, сякаш им е съюзник.

Скорпион

Тези зодии също са чувствителни и емоционални, както и доста страстни. Копнеят за справедливост и мразят нечестността. Ако някой ги е ядосал, предал или излъгал, Скорпионите стават жестоки и смятат, че е напълно логично да потърсят отмъщение. Трудно им е да оставят нещата така, да забравят за болката и унижението. Затова се казва, че имат жило и не бива да си играете с тях. Умни са и могат да манипулират. Толкава са раними, че само отмъщението им помага да се почувстват по-добре.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Северна Македония е много разочарована

Ние сме много разочаровани. Това обявиха от правителството на Северна Македония, съобщи B92. Коментира се решение на посланиците от страните в ЕС. Те са приели българската позиция. Отнася се за погрешна интерпретация на историята от македонските представители. България отказва да даде разрешение за преговори със страната. Настоява първо да се […]