4 начина да покорите сърцето на мъжа

NetNews

Понякога се случва така, че не мъжът да бъде привлечен от вас, а първоначално – вие от него. И тук идва въпросът как да успеете да спечелите вниманието му, а след това и сърцето му. Желанието на един мъж да бъде с вас се провокира от по-дълбоки впечатления за личността, характера и темперамента ви, с които бихте го спечелили, пише trafficnews.bg.

Ако търсите краткотрайни и неангажиращи отношения, вероятността по-лесно да привлечете вниманието на мъж е голяма. Но ако търсите дългосрочни отношения и връзка, която да развиете, това е предизвикателство. Тук трябва не само да привлечете неговото внимание, но и да го накарате да се влюби във вас, а и да поиска да има дългосрочен ангажимент към вас. Ето няколко начина, по които да спечелите сърцето на мъжа:

Покажете му, че наистина го искате

За да спечелите сърцето на един мъж, а не само страстта и физическото му увлечение, трябва да бъдете по-упорити и да го карате да се чувства щастлив във вашата компания. Трябва да му липсвате, когато не сте заедно. Едно от най-силните оръжия е сексуалността ви. Тя заедно с женствеността може да накара мъжа да не спира да мисли за вас и да иска да бъде постоянно с вас.

Уважавайте го

Уважението е основна добродетел, която мъжете ценят у жените. Тя се свързва със способността на мъжа да се привързва. Ако усеща, че жената до него не го уважава, той инстинктивно се отдръпва и започва да търси друга, у която да буди възхищение. Кодирано е в мъжката природа. Знаейки това ще ви е по-лесно да действате.

Предизвиквайте го

В основата на мъжката природа е предизвикателството. Това дава възможност на мъжете да се конкурират, да израстват, да покажат своята мъжественост. Това ги кара да искат да завладеят онова, което им се струва предизвикателно, което може да им помогне да постигнат успех. Предизвикателствата водят до скрепяване на отношенията и до постигане на цели.

Насърчавайте го, подкрепяйте го

Освен че мъжете имат цел в живота си и предизвикателствата са един от начините да ги постигнат, те се нуждаят и от подкрепата и одобрението на жените до тях. Без значение дали става дума за работа, професионално и кариерно израстване, хобита, убеждения, подкрепяйте мъжа до себе си. Ще спечелите сърцето му, ако той знае, че вие сте до него във всеки смисъл, който го вълнува.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Светлин Тачев: Коалицията прескочи първия си разпад

„Коалицията успя да направи прескачане на първия разпад по пътя си, тъй като пред нея има две кризи, които са външнополитически, но се отразяват вътрешнополитически – Украйна и казусът със Северна Македония“, коментира политологът от „Галъп“ Светлин Тачев в студиото на „Денят ON AIR“. Тачев призна, че компромисът между историческите […]