47-годишен мъж отиде до магазина преди 18 дни и изчезна, издирват го

NetNews

47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван Янков е от Стара Загора, но е изчезнал в района на село Вакарел. По думите на близките му мъжът е отишъл на гости при баща му.

„Чух се с него на 10 март. На 11 март е отишъл до магазина във Вакарел и не се е върнал, баща му ми каза. Има и близки във Вакарел – неговите братовчеди. Разбрах и от тях, че просто е отишъл до магазина и не се е върнал. Не знам да има някакви здравословни проблеми, това е някаква мистерия за мен. Отишъл е при баща си, бил е там почти 2-3 месеца“, разказа дъщерята на Иван Милена Янкова пред БТВ.

Милена е подала сигнал в полицията в Ихтиман. 47-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване. Извършени са обходи в и около селото, както и през жп линиите, където последно е бил забелязан, казват от РУ-Ихтиман. Оттам обаче не дават повече информация на близките на Иван Янков.

По думите на дъщерята на изчезналия мъж роднините му във Вакарел също не знаели нищо.

Иван Янков е висок около 180 см, със светла коса и сини очи. Близките му организират издирвателна акция в неделя съвместно с полиция и доброволци. Те се събират в 10 ч. в центъра на Вакарел.

„Подадох сигнал към колегите от всички офроуд групи за съдействие. Дано да се стекат много хора на помощ. Ние още утре заминаваме и ще го потърсим в Ихтиман и всички околности. Дай боже всичко да мине наред“, каза Иван Запрянов, зет на издирвания мъж.

„Който има възможност и желание да помогне – ще сме благодарни“, призова дъщерята на изчезналия мъж.

Повече информация за издирването и как да се включите можете да откриете във Фейсбук групата на с. Вакарел.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тайван се радва на стабилно сътрудничество със САЩ

Президентът на Тайван Цай Ин-уен благодари на Американската търговска камара за нейния принос към дълготрайното икономическо и бизнес партньорство между Тайван и САЩ. Цай каза, че вярва, че двете страни ще продължат да вървят напред заедно, защитавайки свободата и демокрацията. Цай направи своето изявление по време на Amcham 2024 Hsieh […]