5 вида летни обувки, които издават провинциалистката

NetNews

Представителките на нежния пол отделят особено внимание на обувките си и се стараят да стоят в крак с модата през всеки сезон. За съжаление, това не е възможно за всяка дама, но някои отиват в крайности, когато се опитват да възродят мода отпреди твърде много години или се опитват да наложат такава, която не трябва изобщо да вижда бял свят. Вижте кои са 5-те вида летни обувки, с които бихте си "спечелили" етикета провинциалистка много бързо.

Високи гладиаторски сандали и макси пола

Високите гладиаторски сандали бяха популярни преди около 5-6 години, но някои жени продължават да ги носят и днес – необяснимо защо. Тези обувки не са най-подходящият вариант за ежедневието в града.

Модният експерт са категорични, че ремъците на дългите гладиаторски сандали са прекалено стегнати около краката, превръщайки ги в „завързани наденички“. Но ако нямате намерения да се откажете от тези сандали, то тогава поне в никакъв случай не ги комбинирайте с макси пола.

„Този тип сандали несъмнено се носят с нещо късо, може би леко покриващо коленете. И ако не сте склонни да носите мини поли и рокли, то тогава можете да спестите парите си и изобщо да не си купувате тези сандали – инквизитори на краката “, казват модните експерти.

Вместо гладиаторски сандали можете да носите завързани сандали с миди, както на плоска подметка, така и на малки токчета – една от тенденциите на сезон пролет-лято 2021.

„Тънките и спретнати, женствени сандали са абсолютна класика. Те изглеждат изискани и страхотно“, уточняват модните критици.

Сандали с тънък ток и къси панталонки

Сандалите с тънък ток в комбинация с ултра къси панталони не са много подходящи за активните дами. Меко казано, изглеждат пошло. „Най-добре е да изберете свободни дънкови шорти с дължина до коляното, ако ще ги носите“, съветват модните експерти.

Сандали с пух и летни дрешки

Стилисти и блогъри смятат, че сандалите с козина (пух) са доста странен избор на обувки за лятото.

„Къде можеш да отидеш в жегата с такива домашни пантофи? Тези обувки са негодни за носене извън дома. Нямам идея защо изобщо има жени, които излизат навън с тях“, възмущава се модна блогърка.

Такива сандали, каза момичето, са трудни за комбинация с каквито и да било летни дрехи, а и да не говорим колко много ще се цапат щом излезем с тях навън.

„Ако все пак сте решили, че се харесвате с тях, то най-добре ги носете с широка лятна рокля“, уточнява блогърката.

Сандали с ремък и мини пола

През този сезон сандалите с ремъци са изключително актуални, но моделът и материалът им играят важна роля. Джапанки от полиуретан или каучук за градския живот или дори пътувания до морето не са добра идея. А в комбинация с мини пола – ще изглеждате леко казано странно, даже истината е, че ще сте много, много зле. Ето защо си струва да изберете модели, изработени от кожа.

„През 2021 г. този модел се „прероди“. Често джапанките са изработени от кожа и с добавяне на декоративни елементи“, поясняват модните експерти.

Сандали на висок дебел ток и мини рокля

Такива обувки изглеждат доста странни и непрактични – ще бъде трудно да се движите из града и да танцувате на парти на такива токчета. А подобни сандали отдавна са изключително демоде.

„Тези обувки ни връщат към средата на 2000 г. и отдавна модните специалисти са категорични, че това е остаряла тенденция. Ето защо е добре изобщо да не носите такива обувки”, казват модните стилисти.

Вместо това те съветва да изберете сандали или обувки със стабилни, но не много тънки, токчета, защото те са добри за комбиниране както с пола, така и с панталон.

Важен съвет „През лятото може да е трудно да изберете правилния акцентен във визията си, а понякога неуспешните или остарели обувки привличат цялото внимание – по негативен начин. За да не правите грешки при съставянето на тоалета си и да не изглеждате неподходящо като зле облечена провинциалистка, следвайте горните модни съвети, обърнете внимание на материала на вашите сандали и, разбира се, запомнете правилото за целесъобразност. Тогава всяка с лятна визия ще изглежда луксозно“, категорични са модните експерти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ники Михайлов: Всичко се прави в името на Левски

Вратарят Николай Михайлов даде интервю за „Дарик радио“ и сайта dsport.bg, в което призна, че са си стиснали ръцете с Наско Сираков и новият му договор с Левски е просто формалност. Според национала финансовото оцеляване на клуба и неговото стабилизиране са приоритетите. Той призна, че е получил уверение от Сираков, […]