5 всъдехода на рама, които ще минат навсякъде

NetNews

Въпреки избледняващата популярност на конструкция на рама, всъдеходите от този вид се смятат за най-проходимите. Ето и пет от най-добрите офроуд автомобила, които могат да се намерят у нас в добро техническо състояние.

1. Mitsubishi Pajero

Класически всъдеход от Япония, задвижван от двигател с мощност 250 к.с. Колата има прилични динамични качества и най-важното – висока проходимост. Възможно е и "заключване" на предния мост.

2. Jeep Wrangler

Още един легендарен всъдеход. В последната си актуализация колата даже стана по-удобна. В същото време цената на автомобила не е ниска, но предлаганото ниво на проходимост и оборудване в Jeep Wrangler донякъде съответства на цената му.

3. Nissan Patrol

Голям и брутален всъдеход на рама от Nissan. Може би с времето в някои екземпляри са настъпили радикални промени, но машината все още запазва чертите на „пионер“ при високопроходимите автомобили.

4. Mercedes-Benz G-Klasse

Тази кола не се кара често в пресечена местност, но моделът е най-добър именно в такава среда. G-класата има широка гама от задвижващи агрегати и огромен потенциал за модификации и подобрения. Най-новите поколения имат доста приличен комфорт.

5. Toyota Land Cruiser

И разбира се, не може да не споменем Toyota Land Cruiser. Автомобилът се счита за фаворит на пазара на истински всъдеходи. Традиционното японско качество, подходящата цена и последните технически иновации правят Land Cruiser много атрактивен автомобил в този клас.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Служители от ОДМВР – Ямбол иззеха над 76 000 къса безакцизни цигари

Над 76 000 къса безакцизни цигари са иззети след специализирана полицейска операция, съобщават от ОД на МВР – Ямбол. Акцията е проведена на 6 април от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“. Установени са двама 59-годишни мъже, в момент на подготовка за транспортиране на един мастербокс  (10 000 къса) цигари без […]