5 зодии, които винаги са зле с парите

NetNews

Някои хора печелят трудно пари и изкарват само необходимото, за да свържат двата края всеки месец. Други са значително по-изобретателни и намират начини не само да изкарват, но и да заделят пари, с които да поглезят себе си, пък и близките си. Само малка част от най-предприемчивите и най-късметлиите успяват обаче, да преминат към категорията на „богатите“. Тук ще се спрем на първата категория хора – тези с перманентни финансови затруднения. Повече или по-малко оправдано, тези „неудачници“ могат да бъдат обособени като принадлежащи към следните 5 зодиакални знаци, пише actualno.com.

Да започнем със зодия Риби – родените под този зодиакален знак имат перманентно парични затруднения поради липса на увереност, че трудът и уменията им са достатъчно ефективни да им обезпечат достатъчно средства, за да живеят сносно. За това допринася и маниакалната им пристрастеност към пазаруване, при което пълнят дома си с огромен брой ненужни, рядко използваеми и дори обречени на забвение вещи.

Да преминем към следващата зодия Водолей – при тях основната пречка да забогатеят е, че, живеейки по собствените си правила, постоянно майсторят причудливи приспособления, което се превръща в скъпо хоби, изяждащо всичките им спестявания. Гледайки постоянно към бъдещето, Водолеите, бидейки достатъчно лековерни, могат да бъдат подведени да правят недалновидни инвестиции в обречени на неуспех проекти. За щастие, те не страдат от финансовите си провали, тъй като търсят щастието си извън чисто материалния свят.

Следва зодия Рак, чиито представители трудно защитават правата си и определено се оказват неспособни да се справят с конкуренцията, а агресивно настроени околни с лекота им отнемат каквото им се харесва, така лишавайки ги от стойностни материални придобивки. Липсата на постоянство и недостатъчна волева сила също са пречка Раците да забогатеят, въпреки несъмненото си качество да бъдат на лидерски позиции.

Зодия Везни – те не ламтят да натрупват богатство и намират щастието си в заобикалящите ги стойностни неща каквито са човешката топлина, обичта и трайното приятелство. Това ги предпазва до голяма степен от ежедневния стрес, породен от редуващи се домакински задачи и служебни задължения и ги прави инертни по отношение на кариерното им развитие.

И накрая – Зодия Стрелец, чиито представители печелят без напрежение понякога много пари, но и много лесно се разделят с тях… Това се дължи на факта, че действат импулсивно и не обмислят дали си струва да харчат пари за това или онова. Освен това са щедри по природа, дават заеми на закъсали приятели и великодушно отказват тяхното връщане.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

UEFA EURO 2020 Треньорът на Австрия: Рано или късно Италия ще загуби

Серията на Италия без загуба няма да продължи вечно, а селекционерът на Австрия Франко Фода планира да бъде този, който да я спре. Италианците се превърнаха в един от фаворитите на Европейското първенство, след като спечелиха и трите си мача в груповата фаза, вкараха седем гола и не допуснаха нито […]