5 признака, че до жената няма мъж, който да я обича

NetNews

Всяка жена иска да се радва на любов и да бъде желана. Но дори докато са във връзка, някои дами не се чувстват обичани от избраника си. Психолозите ни запознават с 5 признака, които са ясен сигнал, че жената няма мъж, който да я обича, пише flagman.bg.

Тя обръща внимание на други мъже

Дори и когато са във връзка, много дами започват да се заглеждат по други мъже, още дори преди да са сигурни в предстоящата си раздяла. И това изобщо не е изненадващо, защото не всеки е готов внезапно да прекрати връзката, необходим е и план „Б“. Затова жените започват открито да флиртуват с други мъже и да демонстрират интереса си към тях. Най-интересното е, че в този момент жената не се чувства виновна. Точно тогава се случват най-често женските изневери.

Решава всички проблеми сама

Възможно ли е да си представим щастлива жена, която сама решава всичките си проблеми? Това се случва само ако в отношенията е възникнала някаква критична ситуация. Възможностите обикновено са две:

1. Мъжът не помага или просто игнорира определени проблеми.

2. Жената се научава да решава проблемите си без помощта на мъж. Във всеки случай това показва, че дамата вече не вярва в съществуващата връзка. Тя може да разчита само на себе си, поради което се появяват такива признаци.

Жената няма самочувствие

Ако жената не изпитва любов към себе си, как може да поддържа доброто си самочувствие? В главата ѝ веднага се появяват съмнения и определени страхове. Например, ако мъжът не обича, винаги има причина за това, която половинката му дори може би подсъзнателно усеща. Повечето дами са свикнали да обвиняват само себе си, въпреки че не го показват публично. Следователно, ако жената не се чувства обичана, всичко това се отразява в нейния живот. На пръв поглед това може да изглежда глупаво, но е точно така.

Не говори на мъжа си с мили думи

Какъв е смисълът да даваш любов на човек, който не показва никакъв интерес и няма и хабер да отговори подобаващо? Всички жени разбират този момент перфектно, затова и не говорят с топли думи на партньора си. Важно е да се отбележи един прост факт: скандали, кавги и конфликти могат да се проявят във взаимоотношенията винаги. Но ако има любов, те няма да попречат на връзката. Липсата на любов обаче пряко влияе върху качеството на съвместния живот. С течение на времето и двамата партньори изпитват напрежение, но продължават да живеят по навик, тъй като се появяват съвместно имущество и е вече обособена някаква лъжовна зона на комфорт. Най-интересното е, че този модел на връзка е един от най-често срещаните. Партньорите просто продължават да живеят, разпределяйки роли и отговорности. Всеки си мълчи и продължава да се движи по инерция, защото се страхува да направи решаващата крачка към раздяла. Обикновено хората се страхуват от реалният живот може да бъде твърде суров и както се казва избират „по-малкото зло“.

Жената се опитва да остане сама със себе си повече време

Ако чувството на любов в една връзка се загуби, следва незабавна реакция. Дамите се опитват да намерят зона за комфорт, затваряйки се в себе си. Затова те започват да ходят на фитнес или да откриват други занимания, които да запълнят празнотата в сърцето им. Всичко това е лесно за обяснение, защото всяка жена иска да се реализира в нещо. Дълбоко в себе тя се надява мъжът да забележи негативните промени и да си направи подходящите заключения. Но доколко това се случва, можем само да гадаем.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ ще отговорят на Китай

Китай действа принудително в търговската сфера. Това обяви американският министър на търговията Джина Раймондо, цитирана от FOX News. Американската администрация смята, че китайските действия възпрепятстват конкуренцията. Американският представител обяви, че е готова да им се противопостави. Според нея китайското правителство е готово на всичко за постигането на своите стремежи. За […]