5 причини жените да мразят секс позата „обърната ездачка“

NetNews

Сексът се свързва с невероятно изживяване и страст, но има поза, която жените не само не харесват и избягват, ами направо я мразят. Това е позата „oбърната ездачка“.

Според проучване сред 1111 жени се оказва, че изобщо не се наслаждават на тази поза, като 39% са твърдо категорични, че я мразят, пише dnesplus.bg.

Причините за това са следните:

– Тази поза не ги стимулира достатъчно, поради неудобния ъгъл.

– Не могат да разберат дали правят нещата правилно и дали успяват да задоволят мъжа, поради факта, че не могат да го видят. Освен това, едва ли някоя жена би се радвала по време на секс да гледа стената и пръстите на краката му.

– Страхът да не му счупят пениса ако се развихрят повече.

– Притеснението от тялото! Разбира се, много дами се притесняват от това как изглеждат дупето и бедрата им и дали целулита им не избива с двойна сила право в очите на мъжа.

– Позата не е никак интимна. Това е така, защото нямате визуален контакт с любимия си, което създава бариера между вас.

Все пак, мъже, не се притеснявайте, има и жени, които обичат да експериментират дори и за малко в тази поза.

Другата не толкова желана поза сред дамите е „кучешката“. Изненадващо, нали? 28% от проучените жени са поставили тази поза на второ място, сред най-нежеланите.

Не се харесва от жените, поради факта, че е неудобна, липсва контакт с очите и скъсява времето за секс, защото мъжете свършват прекалено бързо с нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манчестър Сити изравни собствения си рекорд за поредни победи като гост

Лидерът в английската Висша лига Манчестър Сити изравни свой рекорд, след като спечели с 1:0 при визитата си на Арсенал и записа 11-а поредна победа като гост във всички турнири. Предното такова постижение на "гражданите" под ръководството на Хосеп Гуардиола бе в периода от май до ноември 2017 година. Междувременно […]