5 причини защо някои жени отказват да правят орален секс

NetNews

Оралният секс със сигурност е в топ 3 на най-желаните сексуални актове за мъжете. Някои дори го предпочитат пред стандартния секс, пише sexwell.bg. Обикновено във връзките има пропорционално разпределение на оралния секс, като той е част от любовната игра или като основно занимание. Някои жени обаче хич не си падат по него. Ако ви е неудобно да проведете този разговор (въпреки че не бива да се срамувате) или партньорката ви упорито не казва, отговорът може би се крие в една от тези причини:

1. Хигиената

Може да боли, но това е една от най-често срещаните причини жените да отказват да правят орален секс. И при мъжете, и при жените, половите органи се нуждаят от измиване всеки ден и задължително измиване преди секс. Това, че пенисът изглежда чист съвсем не значи, че вкусът му е неутрален. Само няколко часа разходка навън или едно уриниране са достатъчни, за да изненадат неприятно партньорката ви малко след като ви разкопчае панталона. И ако това се е случило повече от веднъж, възможно е тя да се откаже изобщо да инициира орален секс.

Какво да направите: в мига, в който ви хрумне, че ви се иска орален секс или че нещата ще стигнат дотам – минете през банята и измийте члена обстойно, по кожните гънки и под главичката.

2. Вкусът

Спермата е доста далеч от идеята за приятен вкус. В най-добрият случай е неутрална, но все така с консистенцията на яйчен белтък. В останалите случаи е солена, кисела или ако сте пушач – горчива. В 90% от случаите, жените понасят този вкус, за да доставят удоволствие на партньора си, но някои не могат да игнорират собствените си вкусови рецептори, независимо дали ще гълтат или плюят.

Какво да направите: не пушете – цигарите правят спермата много горчива. Мазните храни също развалят вкуса. Ананасът го подобрява. Също така можете да се погрижите да дадете знак на партньорката кога да спре да ви стимулира с уста, за да свършите отвън.

3. Липсата на реципрочност

Много малко жени обичат да правят фелацио заради самата идея – повечето го правят, за да доставят на мъжете си наслада и… в крайна сметка, биха се зарадвали да получат същото отношение в замяна. Ако вие очаквате от нея да ви направи свирка, но не сте готов да отделите време да върнете услугата, или да направите нещо друго в секса, което тя много обича, в крайна сметка това може да я откаже да инициира изобщо.

Какво да направите: поемайте често инициативата и вие да ѝ доставяте удоволствие така, както и тя на вас.

4. Неудобство

Тук става въпрос за два вида неудобство – физическо и психическо. При физическото, пенисът може да е твърде голям или да ви отнема по-дълго време да свършите с този вид стимулация – а дългото държане на отворена уста е изморително и дори може да боли. Възможно е и рефлексът ѝ за гадене да е много силен.
Какво да направите: оставете тя да зададе темпото и не натискайте главата ѝ надолу.

Психическото неудобство идва от това, че понякога свирката е синоним на унижение или че жената не се чувства сякаш изглежда добре, докато я прави.

Какво да направите: обгрижвайте партньорката си, постарайте се да ѝ показвате колко я обичате и че това, което прави, наистина ви харесва и ви доставя удоволствие.

5. Просто не е нейното нещо

Възможно е фелациото просто да не представлява интерес за половинката ви, по каквато и да е причина. Ако твърдо отказва или ѝ е изключително неприятно, в крайна сметка няма смисъл от насилване.

Какво да направите: помислете дали това няма да повлияе на отношенията ви в дългосрочен план. Дори най-малкото недоволство в секса може да прерастне в голям проблем за всяка връзка. Ако държите на този тип стимулация и близост, може би трябва да смените партньора докато е време.

Фелациото може да е едно наистина сближаващо и възбуждащо преживяване, стига и двамата да го искате. Опитайте да говорите отворено по темата и нещата ще започнат да се случват много по-лесно.

Поставете оценка:

2.8

Оценка 2.8 от 13 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7034 са новите случаи с коронавирус, починали са 84 души

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg 7034 са новите случаи на коронавирус в страната при направени 39590 теста, от които 10 956 PCR и 28 634 бърз тест за антигени. Още по темата 13 яну 2022 23:00 110 13 яну 2022 20:35 18 12 яну 2022 10:33 101 Това показват данните на […]