5-те най-безмилостни знаци в зодиака

NetNews

Повечето коравосърдечни хора изглеждат студени и емоционално откъснати. Много често се оказва, че тази стена, зад която крият чувствата си, е маска или вид защита от околния свят. Вероятно някои от тези личности са преживели някакъв вид емоционална травма в миналото си и затова са станали по-дистанцирани и хладнокръвни. Други от тях са си по-студени по природа.

А ето и кои са 5-те най-коравосърдечни зодии в зодиака и защо:

Стрелец

Стрелците са изключително целеустремени и непрекъснато планират своето бъдеще, което трябва да е впечатляващо по техните критерии. Основният им недостатък е, че те понякога стават твърде надменни, именно заради личните си амбиции. Те се фокусират твърде много в собствените си дела и постижения и тотално пренебрегват близките си хора. Стрелците са от вида хора, които обичат да говорят предимно за себе си, а темите за чувствата и житейските планове на близките им, сякаш никога не са им интересни.

Водолей

Водолеят е известен като най-дистанцираната в емоционален план зодия. Представителите на този знак са по-склонни към интелектуални разсъждения, отколкото да се потапят в своите емоции. Не че са сурови хора, просто разумът взема превес над чувствата им винаги. Те не понасят да слушат за болезнените истории, които се случват в нечий живот. По-скоро безсърдечно ще поискат да смените темата. Водолеят никога не би показал собствената си емоционална уязвимост пред другите. Той се старае да изглежда твърд и хладнокръвен.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята сила и страст. Недостатъкът им е, че тази тяхна сила може да ги направи много зли и агресивни. В момента, в който Скорпионът се почувства наранен, той става леденостуден и започва да търси отмъщение. Хората от този знак са абсолютно безмилостни към личностите, които не харесват или които са ги подвели или засегнали по някакъв начин. Скорпионите също така са удивително потайни. Те използват своите чар и привлекателност като прикритие на всичките им недостатъци.

Дева

Девата може да е изключително внимателна, логична и всеотдайна, но… има студено сърце. Тя е изключително практична, подредена и дори педантична. Тя планира и подрежда всичко в живота си до най-малките подробности. Недостатъкът ѝ е, че е толкова вглъбена в детайлите, че често пренебрегва напълно чувствата си, както и тези на близките си хора. Когато Девата се почувства засегната или объркана, тя става мълчалива и леденостудена. В очите на другите тя е хладнокръвна и коравосърдечна, но това често е просто маска, която тя си слага, пише Tialoto.bg

Телец

Телците са верни, упорити, всеотдайни, но проблемът им е че винаги търсят материална утеха и активи. Те често са прекалено големи инати, които нямат никакво желание да се променят. Ако някога сте влизали в конфликт с Телец, значи знаете, че той никога не се предава и до последно държи на своята гледна точка. Телецът не обича да прави компромиси дори в името на мира и спокойствието. Той има голямо его и за него най-важното е да излезе прав накрая, затова никога не признава грешките си. Това го прави да изглежда твърде коравосърдечен в очите на близките му.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Продължаваме промяната" иска да спечели изборите със 121 депутата

"Искам да спечелим изборите със 121 депутата", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Даниел Лорер, един от основателите на „Продължаваме промяната“. Той допълни, че от формацията нямат червени линии към имена, а към принципи. Според него в миналото Народно събрание е имало хора, с които […]