5-те тайни за щастлив брак на Кейт Мидълтън и принц Уилям след 11 години съвместен живот

NetNews

Кейт Мидълтън и принц Уилям отпразнуваха 11-ата годишнина от сватбата си миналата седмица. Каква е тайната на успешната им кралска любов след 11 години брак?

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж сключиха брак в Уестминстърското абатство в Лондон на 29 април 2011 г. Сега те са работещи на пълен работен ден членове на кралското семейство и родители на три деца – принц Джордж, на 8 години, принцеса Шарлот, на 6 години, и принц Луи, на 4 години – и бавно въвеждат децата си в кралския живот, пише dir.bg.

Но всяка връзка изисква работа, особено когато е в полезрението на обществеността. Разберете как 40-годишната Кейт и 39-годишният принц Уилям поддържат искрата помежду си жива.

1. Те изградиха силна основа

Принц Уилям и Кейт се запознават като студенти в университета „Сейнт Андрюс“ в Шотландия, но отначало връзката им не е романтична. До втората година от обучението си двойката става съквартиранти, споделят апартамент с още двама приятели и често ходят заедно на занятия. Това е връзка, основана на приятелство.

Дори и след колежа Кейт и принц Уилям не бързат да се срещат, като преди да се сгодят през 2010 г., имат кратка раздяла.

По време на интервюто за годежа им принц Уилям казва:

„Говорихме за днешния ден от известно време, говорихме за това, че ще се случи, така че Кейт изобщо не беше в неведение, ние го планирахме поне от година, ако не и повече и просто усетихме подходящия момент. И това е, което повечето хора казват за двойките, че всичко е въпрос на време. Имах военна кариера и наистина исках да се концентрирам върху летенето си и не бих могъл да направя това, ако все още се обучавах, така че това вече е отпаднало, а Кейт е на добро място по отношение на работата и мястото, където иска да бъде и други неща, и двамата просто решихме, че сега е наистина подходящ момент.“

2. Модел за подражание

Кейт и принц Уилям обърнаха поглед към 73-годишния брак на неговите баба и дядо, кралица Елизабет и принц Филип, за да се ориентират в светлината на прожекторите на връзката. По същия начин двойката даде ясно да се разбере, че родителите на Кейт, Карол и Майкъл – които са женени от над 40 години – са опора на семейния им живот.

„Кейт има много близко семейство“, казва принц Уилям по време на интервюто за годежа им. „И аз се разбирам много добре с тях и съм голям късметлия, че те ме подкрепят толкова много.“

Той добавя: „Майк и Карол са наистина любящи, грижовни и бяха много гостоприемни към мен, така че се чувствах наистина част от семейството и се надявам, че Кейт е почувствала същото с моето семейство.“

3. Избират важни каузи

Кейт и принц Уилям са подкрепяли каузи с широк отзвук и устойчивост, включително психичното здраве и помощта за ветераните.

В допълнение към съвместните си каузи, те се подкрепят взаимно и в индивидуалните такива. Принц Уилям е подкрепял Кейт, когато тя се е заемала с проекти, свързани с ранните години от живота на детето, докато Кейт е правила същото за съпруга си.

4. Намират време за забавление

Известната със своята конкурентност двойка не се страхува да се състезава, независимо дали се надбягват в благотворително състезание по ветроходство, дали се изправят срещу себе си на футболното игрище, или изпробват уменията си в състезание с яхти. Те също така се забавляват от трибуните на спортни събития като Уимбълдън и ръгби, където има известно домашно съперничество (принц Уилям е патрон на Уелския ръгби съюз от 2016 г., а наскоро пое функциите на патрон на Футболната лига по ръгби и на Футболния съюз по ръгби).

Кейт и принц Уилям също така знаят как да се забавляват по време на кралските излети, независимо дали показват танцовите си умения или да се гмуркат по време на неотдавнашното посещение в Белиз.

5. Те са отдадени родители

За разлика от предишните кралски поколения, Уилям и Кейт „могат да съчетаят традиционния дълг с това да бъдат напълно отдадени родители“, казва приятел на семейството. Въпреки че им помага бавачката Мария Тереса Турион Борало, двойката се старае да ограничи кралската си работа по време на училищните ваканции (понякога ги води на екскурзии) и прекарва много време с децата си. Цялото семейство обича да готви, да играе на открито и да кара велосипеди. Приятелите казват, че двойката е практична както сутрин (когато децата спорят за песничките, които да пуснат на закуска), така и при взимането на децата от училище.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Британското разузнаване: Русия понася тежки загуби в Украйна

По данни на британското военно разузнаване войната в Украйна е нанесла тежък удар на някои от най-боеспособните и модерни части на руската армия. Русия ще трябва да вложи много средства и време за възстановяването на тези загуби. Най-модерните руски танкове В съобщение в Туитър се казва, че поне един от […]