6 неща отличават силната и обаятелна личност

NetNews

Какво кара хората да ви харесват? Безспорно е въпрос на чар, но не само. Нужни са и някои отличителни качества. Нека видим мнението на психолозите, какво значи да бъдеш силна и харизматична личност.

Не прикривате чувствата си

Такива личности са доста отворени с новите хора в обкръжението си. В същото време те никога не украсяват чувствата си и понякога са до болка прями. Силните личности не се интересуват какво мислят за тях, тези, които не са важни в живота им. Не таят омраза, не изпитват злоба. Просто са безразлични.

Вие сте страстна личност

Нека си го кажем откровено – има неща, които при никакви обстоятелства няма да могат да ви запленят. Или сте истински заинтересовани, или изобщо не ви пука. Няма средно положение. Ако видите нещо, което събужда страст във вас, тогава ще направите всичко, за да го получите – било то човек или нещо друго, независимо какво.

Борите се до край

Когато се сблъсквате с препятствия, вие се борите с все сили и докрай. Но вашият войнствен темперамент не означава неконтролирана агресия. Преди това определено претегляте всички плюсове и минуси и подготвяте собствена стратегия.

Вие сте кратки и убедителни

Никога няма да кажете нещо, в което не сте сигурни. Вие сте страхотен оратор и най-важното е, че това, което казвате, въздейства силно.
Ще предпочетете изобщо да не си отваряте устата, ако разберете, че аргументите ви не са достатъчно убедителни. Не обичате многословието, а „удряте“ право в целта.

Вие сте честен и искрен човек

Вие сте откровен човек и не обичате да губите време за нещо второстепенно. Всичко, което излиза от устата ви е това, което чувствате. Вие сте просто наистина честен човек.

Обичате да водите дълбоки и смислени разговори

Празните приказки не ви привличат. Обичате да говорите на наистина важни теми, така че някаква дреболия няма как да задоволи жаждата ви за интелектуално общуване. Очаровани сте от философски, психологически и духовни теми.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ново футболно игрище за 2,9 млн. лв. пропадна още преди да е влязло в експлоатация (ВИДЕО)

Новото тренировъчно игрище на стадион „Панайот Волов“ в Шумен пропадна още преди да влезе в експлоатация, съобщава местната „Телевизия Шумен“. В съоръжението бяха вложени 2,9 млн. лв., но вместо сега там да тренират бъдещите национали на България, изкуственият терен е в повече от окаяно състояние. Лично бившият премиер Бойко Борисов […]