6 секс рекорда на Гинес

NetNews

В книгата на Гинес съществуват какви ли не шантави рекорди, но някои от тях просто разбиват класациите, пише trafficnews.bg. Ето няколко от най-странните световни постижения:

Най-голямата вагина в света

Най-голямата вагина в света принадлежи на Анна Суон (1846-1888) и обиколката j е 19 инча (48 см). Това е малко по-малко от обиколката на топка за ръгби (24 инча). Също така тя е родила най-голямото бебе записано някога.

Нaй-дългият пенис в света

Роберто Ескивел Кабрера се превърна в новина, след като обяви, че притежава най-големия пенис, който човечеството е виждал.

52-годишният мексиканец заяви, че гигантският габарит достига до 48 см. Когато решил да го претегли, се оказало че теглото му достига до 2 кг.

Най-много оргазми за 1 час

Изследователи от Центъра за сексуални изследвания в Калифорния са записали, че една жена успяла да достигне до 134 оргазма за един час. Това означава, че е изпитала повече от два оргазма за минута.

Що се отнася до момчетата, записът не е чак толкова впечатляващ. Притежателят на титлата от мъжки пол успя да изтръгне само 16 еякулации за същото време.

Най-голямата оргия в света

Най-голямата оргия в света е проведена в Япония, в която са участвали 500 души – 250 мъже и 250 жени.

Проведена в склад, всеки полов акт и позиция са хореографирани така, че участниците да са едновременно в една и съща позиция и да извършват едни и същи действия.

Най-дългото време, прекарано в мастурбиране

Това звучи малко болезнено. Масанобу Сато прекарал 9 часа и 58 минути в мастурбация по време на сесия, проведена от Центъра за секс и култура в Сан Франциско.

Рекордът е поставен през 2009 г. и още никой не го е бил.

Най-дългата еякулация

Мъж успя да изстреля струя 6 фута (1.82 метра). Това е по-дълго от двуетажен автобус или разтегателна лимузина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

14 октомври 1915 г. България влиза в Първата световна война

На 14 октомври 1915 г. Царство България обявява война на Кралство Сърбия и се включва в Първата световна война на страната на Централните сили. При избухването на Първата световна война година по-рано България обявява, че ще запази неутралитет, но „с пушки при нозе“. И двата военни блока се опитват да […]