$6 000 долара за часовник Porsche

NetNews

Ако искате да покажете че сте фен на Porsche, но класическите аксесоари като шапка и тениска не са достатъчно показни за вас, то от TAG Heuer имат точното решение в лицето на новия си часовник. Той е съвместна разработка с Porsche и честно да си признаем ни харесва доста.

Класическият часовник използва автоматичен механизъм на швейцарската марка, който осигурява до 80-часа автономна работа. Това означава че може да не носите часовника няколко дни. Часовникът е с големина на корпуса от 44 милиметра, а текстурата под стрелките наподобява тази на асфалт.

Освен големият циферблат, часовника има и три по-малки съответно на 3, 6 и 9-часа, като този на 6 часа показва и датата в долната си част. Арабските цифри върху циферблата са със същият шрифт използван при километражите на Porsche.

Още по-интересно става когато свалите часовника и го погледнете в задната му част. Тя е прозрачна, което разкрива гледка към автоматичния механизъм, а секцията в средата символизира трилъчевия волан на Porsche. Всичко това разбира се идва и на съответната цена, за часовник с кожена каишка тя е 5 850 долара, а за такъв със стоманена – цената нараства до 6 050 долара.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румениге: Ханзи Флик остава в Байерн Мюхен и няма да поема националния отбор!

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге направи някои интересни изказвания за бъдещето на наставника на тима Ханзи Флик, спекулациите за това да поеме националния тим на Германия, както и отправи критики към Оливър Бирхоф, който е директор на националните отбори. Той категорично заяви, че Флик остава начело на баварците […]