7 неща, които влюбените мъжете правят

NetNews

Когато човек е влюбен, той няма как да не промени отношението си спрямо любимото същество. Чувствата се усещат не само чрез думите, но най-вече чрез действията. Страстта поражда сладка лудост, която личи във всеки жест, усмивка или поглед. Трудно е да скриете, че сте влюбени, особено ако сте в началото на връзката и щастието още ви държи будни по цяла нощ.

Ако все още се чудите дали мъжът до вас е влюбен, има признаци, които определено издават чувствата му. По действията му ще познаете дали изпитва нещо към вас и дали то е повече от влечение.

Ето и нещата, които само един влюбен мъж прави:

Проявява романтични жестове

Само един истински влюбен мъж може да се разнежи и да започне да проявява романтичната си страна. Влюбеният мъж прави подаръци, прави изненади, приготвя вечеря, извежда любимата си жена на разходка и ѝ показва залеза на някое красиво място.

Представя ви на близките си

Повечето мъже не бързат да запознаят гаджетата си с приятели и семейство. Правят го само ако са влюбени и сигурни в чувствата си. Ако половинката ви ви води навън с приятели, кани ви, когато излизат или имат повод за празнуване, това е добър знак за чувствата му към вас.

Прави промени в графика си, само за да ви вмести

Ако сте забелязали, че приятелят ви ви вмества в графика си, прави жертви заради вас, лишава се от любими занимания или пренебрегва ангажименти, за да е с вас, това определено подсказва, че е влюбен и иска да прекарва всяко възможно свободно време с вас.

Той започва да ви нарича „приятелката ми“

Ако доскоро сте били „едно гадже“ или просто „една приятелка“, когато говори за вас на някого, а вече сте „приятелката ми“, това е повече от знак за сериозни чувства. Само влюбен мъж би се изразил така.

Влюбеният мъж се интересува от мнението ви

Мъж, който уважава и иска мнението на жената до себе си, я обича и е влюбен в нея. Искането на мнението подсказва сериозни намерения. Означава, че вие значите нещо за него и то не е никак малко.

Прави всичко възможно да не ви разочарова

Ако на мъжът до вас не му пука за вас, той няма да се старае да ви прави щастлива или най-малкото да не ви наранява.

Той се размеква

Малко вероятно е да видите мъж, който не е влюбен, да се размеква. Това обикновено се случва с влюбеното мъжко сърце, което се разнежва в присъствието на любимата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кошмарите за Бекъм и Интер Маями продължават

Проектът на Дейвид Бекъм Интер Маями започва да се превръща в кошмар. Отборът без съмнение е най-слабият в американската Мейджър Лийг Сокър. Той е на дъното на Източната конференция след най-тежката загуба в кратката си история. Маями отстъпи с 0:5 на Ню Ингланд, а поражението бе шесто поредно. В последните […]