7 неща от порното, които не се случват в реалния секс

NetNews

Не всичко, което ни показват филми, клипове и други подобни, си струва да бъде приемано като достоверно. Много важно е да осъзнаваме този факт, а когато нещата опрат до интимната сфера, още по-важно е и партньорите ни да са наясно как стоят нещата, пише dnesplus.bg. Да видим кое от порно филмите съвсем не се среща (или е изключително рядко) в реалния секс?

Неочаквани и трудни за изпълнение пози

Основното, което отличава порното от секса в реалността, е, че във филмите за възрастни актьорите „работят“ за зрителя, докато в реалността участват само… участващите. Затова е безсмислено да се предприемат действия, които да ни вкарат в пози от йогата или други такива сложнотии.

Пример за такова ненужно „разчупване“ е мисионерска поза, при която мъжът се отдръпва назад. В порното това често се практикува, за да може камерата „да види“ и да покаже как пенисът му влиза във влагалището на партньорката. Само по този начин обективът може да покаже отблизо всички нюанси на случващото се.

Друг пример е, когато мъжът изцяло поема тежестта на партньорката и я държи „във въздуха“. Ако в една реална двойка мъжът не е суператлет, подготвящ се за важно спортно състезание, където му се налага да прояви такава сила, то просто е излишно да се търси дискомфорта на такава поза.

Вагинален след анален секс

Пък и изобщо, какъвто и да е секс след анален, е лоша идея. Бактериите, които обитават ануса, се чувстват прекрасно на това място. Ако бъдат пренесени във влагалището на жената, също няма да им е зле, но на жената като цяло изобщо няма да ѝ хареса онова, което заживелите на новото място бактерии са способни да предизвикат.

Поради тази причина, ако все пак сте решили да има и анален секс, най-добре е да го оставите за финал на секс маратона, а не за началото му. Или в краен случай, ако прекалено много ви се иска и още след аналния, то за кратко прекъснете – отскочете до банята и след хигиенизирането продължете.

Липса на овлажняване

Това, че зрителите не стават свидетели на факта, че актьорите използват лубриканти, не означава, че реално не се е случило. Моментите, когато актьорите се „смазват“, биват изрязвани при монтажа и заради това ги няма в основната „сюжетна линия“ на филма.

Никакви предварителни игри

Тъй като всяка минута екранно време струва пари, а на актьорите се плащат хонорари, то и режисьорите в порно индустрията винаги настояват колкото се може по-скоро нещата да преминават към „действия по същество“. Пък и зрителите гледат порно не за да се наслаждават как любовниците се галят един друг през дрехите.

Това е основната причина, поради която актьорите бързо-бързо се събличат и се заемат със същински дейности. Изобщо не е задължително да им подражавате в реалността! Колко време да отделите на предварителната игра е въпрос на личните ви предпочитания и на конкретните обстоятелства, но в това отношение е валидно правилото, че няма „прекалено дълго“ възбуждане.

Всички стенат, все едно ги болят зъбите

Точно така: силно и с прехласване. Всъщност каквато и да е вокализацията по време на секс, то тя е повече „игра за зрителя“. През 2011 година Гейл Брюер и Колин Хендри – учени в областта на сексологията, публикуват резултати от свое изследване, посветено на т.нар. „копулаторна вокализация“, или по-просто казано – стенанията по време на секс.

Учените интервюират 71 активни, хетеросексуални жени на възраст между 18 и 48 години, като ги питат как и кога стенат по време на секс. Резултатите показват, че далеч не всички жени пъшкат и стенат, когато преживяват оргазъм: 66% от участничките отговарят, че правят това за да ускорят оргазма на партньора си, а 87% – за да го „възнаградят“ за усилията, които полага.

Част от жените си признават, че стенат от скука, за да прикрият умората си или за да дадат сигнал на мъжа, че нещо им е дискомфортно.

Пляскане по гениталиите

В много порно филми може да се наблюдават сцени, когато мъжът, за да „стимулира“ партньорката си, я шляпа по гениталиите, а тя стене от удоволствие. Не. Това е много лоша идея, освен ако жената не е от почитателките на БДСМ, при това тя трябва и да има известен „стаж“ в тези начинания.

Задължително демонстративна еякулация

В порното мъжете винаги „свършват“ на гърдите, корема или върху лицето на жената. Пак в тези филми това се прави не защото е „голям кеф“ за участниците, а заради камерата. Така че, мъже, имайте едно наум и не се стремете на всяка цена да подражавате на видяното в порно филмите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

11 септември 2001 г. - Атентатът, който промени света (СНИМКИ)

Атентатът от 11 септември 2001 г. срещу Световния търговски център в Ню Йорк и Пентагона промени света. На 11 септември 2001 г. пътнически самолети, превзети от членове на Ал Кайда, се врязаха в Кулите – близнаци в Ню Йорк, а трети самолет се блъсна в Пентагона. Организираните от Ал Кайда […]